ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: «Οι παράνομοι μετανάστες έρχονται, οι Γενικοί Γραμματείς φεύγουν»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Χωρίς γενικό γραμματέα έχει μείνει εδώ και λίγες ημέρες το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς ο Τάσος Σαλτερής, δήλωσε την παραίτησή του. Ο κ. Σαλτερής είχε ορκιστεί γενικός γραμματέας υποδοχής, στις 24 Οκτωβρίου 2016, αμέσως μετά την παραίτηση του  Οδυσσέα Βουδούρη.

Mε αφορμή την παραίτηση του τελευταίου εναπομείναντα Γενικού Γραμματέα από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με δήλωση του ασκεί δριμεία κριτική στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, λέγοντας πως «δεν έχει προχωρήσει στο παραμικρό την αυτονόητη σύσταση Οργανισμού που απαιτείται για τη στοιχειώδη οργάνωση», προσθέτοντας ακόμη ότι «οι μόνες μετεγκαταστάσεις για τις οποίες μπορεί να "υπερηφανεύεται" ο κύριος Μουζάλας είναι αυτές των συνεργατών του».

Αναλυτικά η δήλωση:

«Ακόμη μια παραίτηση Γενικού Γραμματέα -του τελευταίου εναπομείναντα αυτή τη φορά- από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Η τρίτη, μέσα σε διάστημα, μόλις, έξι μηνών.

Η τέταρτη, συνολικά, σε διάστημα ενάμιση έτους.

Τελικά, οι μόνες μετεγκαταστάσεις για τις οποίες μπορεί να «υπερηφανεύεται» ο κύριος Μουζάλας είναι αυτές των συνεργατών του.

Γιατί, ακόμα και τώρα, δεν έχει προχωρήσει στο παραμικρό την αυτονόητη σύσταση Οργανισμού που απαιτείται για τη στοιχειώδη οργάνωση του Υπουργείου του.

Γιατί, ακόμα και τώρα, συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς την απαραίτητη Οικονομική Διεύθυνση.

Και, γιατί, όσο καιρό ο ίδιος είναι Υπουργός, παράνομοι μετανάστες έρχονται και Γενικοί Γραμματείς φεύγουν».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ