Η Coco-Mat σε συνεργασία με την Γέφυρα Ζωής δημιουργούν «ονειρικά» μαξιλάρια

Η Coco-Mat σε συνεργασία με την Γέφυρα Ζωής δημιουργούν «ονειρικά» μαξιλάρια

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η COCO-MAT αρωγός της θετικής σκέψης, αισιοδοξίας και ονείρων, σε συνεργασία με τον φορέα «Γέφυρα Ζωής Α.με.Α. Δυτικού Τομέα» σας προσκαλούν σε ένα διαδραστικό 2ημερο χαράς και δημιουργίας την Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Μάιου & Ώρες 10: 00 – 20:00 στην πλατεία του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, για να κατασκευάσουμε το «ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ».

Σκοπός του event είναι να κατασκευαστούν 5 μαμουθ «ονειρικά» μαξιλάρια διαστάσεων 3 μέτρων επι 2 μεσα στα οποια θα φυλαχθουν  τα πολυτιμα ονειρα των μικρων μας φιλων!  Τα μαξιλάρια θα ζωγραφιστούν εξ’ ολοκλήρου από μαθητές, φορείς, συλλόγους, καθώς και παιδιά από Ειδικά σχολεία & σχολεία προσφύγων.

Όσα παιδιά παρευρεθούν, αφού ζωγραφίζουν το μαξιλάρι θα το γεμίζουν με νιφάδες καουτσούκ από την COCO MAT και  θα παίρνουν μαζί τους ένα μικρό μαξιλάρι ως ενθύμιο.

Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν animateur, clown και ξυλοπόδαροι για την ψυχαγωγία όλων των παιδιών. Γωνίες δημιουργικής απασχόλησης σε συνδυασμό με τα τραγούδια και τα διαφορά event, θα δίνουν μια ξεχωριστή νότα & θα γεμίζουν τις ψυχές των παιδιών μας με χαρά και χαμόγελα.

Σκοπός της Δράσης αυτής είναι η εξωτερίκευση του πλούσιου ψυχικού κόσμου των παιδιών της Γέφυρας Ζωής, των παιδιών των προσφυγών.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί επιπλέον μια ανιδιοτελή προσφορά ενός διήμερου χαράς και παιχνιδιού σε αυτά τα παιδιά που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τη στήριξη, την αγάπη και τη φροντίδα μας.  Άλλωστε, μέσα από αυτή τη δράση θα γίνουμε κι εμείς καλύτεροι και «σοφότεροι» γιατί όταν δίνεις, πάντα κάτι παίρνεις σαν «αντάλλαγμα».

Εμείς, μαζί με όλους εσάς, «Αγκαλιάζουμε τη μαγεία…του να είσαι διαφορετικός»!

www.coco-mat.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή