Κόντρα Μαξίμου – ΝΔ για την τροπολογία 4 δράσεων της αντιπολίτευσης

Κόντρα Μαξίμου – ΝΔ για την τροπολογία 4 δράσεων της αντιπολίτευσης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα κόντρα μεταξύ Μαξίμου και ΝΔ έφερε η τροπολογία της ΝΔ με την οποία ζητά την χρηματοδότηση τεσσάρων δράσεων από το πλεόνασμα. Το Μαξίμου ανέφερε σε ανακοίνωση του πως η ΝΔ αυτογελοιοποιείται, κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν και στην κυβερνητική της θητεία. 

«Η ΝΔ που, όσο ήταν κυβέρνηση ψήφισε μόνο μέτρα ύψους 65 δισ. ευρώ και κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης εμφανιζόταν βασιλικότερη του βασιλέως, υποσχόμενη «τόσα και άλλα τόσα μέτρα», δίνοντας διαπιστευτήρια στους δανειστές, έφτασε σήμερα στο έσχατο σημείο αυτογελοιοποίησης» αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχετικά με την τροπολογία της ΝΔ και προσθέτει: 

«Ενώ αρνείται να ψηφίσει τα ισόποσα αντίμετρα που συμφώνησε η ελληνική κυβέρνηση με τους θεσμούς – όπως έκανε άλλωστε και τον Δεκέμβριο του 2016 με την ενίσχυση 1,6 εκατ. χαμηλοσυνταξιούχων –, καταθέτει τώρα τη δική της τροπολογία με αντίμετρα.

Παραδοχή πολιτικού και επικοινωνιακού αδιεξόδου; Γκάφα ολκής; Τζάμπα μαγκιά; Ή απλά όλα αυτά μαζί;», καταλήγει η ανακοίνωση.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε απάντηση με την οποία κατηγορεί την κυβέρνηση πως «τζάμπα μαγκιές» είναι τα αντίμετρα και ξαναρωτά αν θα ψηφίσει η κυβέρνηση την τροπολογία. 

Αναλυτικά: 

«Τζάμπα μάγκες είναι όσοι υπόσχονται δήθεν αντίμετρα τρία χρόνια μετά, όταν δεν θα είναι στην Κυβέρνηση.

Σήμερα ας απαντήσουν: Θα ψηφίσουν την τροπολογία που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία  που ανακουφίζει άμεσα, εδώ και τώρα, όλους τους Έλληνες; Ναι ή όχι;».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή