Βουλή: Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Βουλή: Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατατέθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής και των άρθρων του νομοσχεδίου. Αίτημα ονομαστικής επί της αρχής και για συγκεκριμένα άρθρα του νομοσχεδίου αναμένεται να κατατεθεί και από τη ΝΔ.

Aρθρο 71

Από την πλευρά του ο βουλευτής Τριανταφυλλίδης του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως το θέμα με την «καρέκλα» έχει «παραγίνει», έκανε πρόταση από το βήμα της Βουλής, να ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για το άρθρο 71, το οποίο αναφέρεται στο αφορολόγητο των βουλευτών.

«Καλώ την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής μου Ομάδας, την Κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, να ζητήσουμε ονομαστική ψηφοφορία για το άρθρο 71. Εδώ, παρόντες και όχι απόντες. Να δούμε εσάς που δεν αγαπάτε την «καρέκλα» και εμάς που είμαστε τα «ανθρωπάκια» και την αγαπάμε. Εμείς είμαστε και αποδείξαμε ότι είμαστε οπαδοί του βιωμένου παραδείγματος» είπε και πρόσθεσε πως «η ιστορία με την “καρέκλα” έχει παραγίνει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή