Δυσαρέσκεια Γεννηματά για την καθυστέρηση της ομιλίας της

Δυσαρέσκεια Γεννηματά για την καθυστέρηση της ομιλίας της

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρκετή γκρίνια – και όχι αδικαιολόγητα αν δει κανείς τα ειωθότα – επικράτησε στο στρατόπεδο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, καθώς η ομιλία της κ. Γεννηματά καθυστέρησε υπερβολικά. Όταν ο κ. Βούτσης έδωσε τον λόγο στον κ. Τσίπρα μετά την ομιλία του κ. Μητσοτάκη, προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, επισημαίνοντας πως είθισται ο πρωθυπουργός να μιλά τελευταίος για να έχει ακούσει τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής απάντησε λέγοντας πως φταίνε κάποιοι από «τους αρχηγούς που άργησαν» δείχνοντας μάλλον προς τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασιλη Λεβέντη.

Στην Χαριλάου Τρικούπη πάντως θεωρούν πως υπήρξε εσκεμμένη μεθόδευση, καθώς η ομιλία της κ. Γεννηματά ήταν για τις 6.30 το απόγευμα. 

Υπήρξαν ωστόσο και φωνές από το ΠΑΣΟΚ που ενέπλεξαν και το τηλεοπτικό πρόγραμμα survivor. Συγκεκριμένα ο κ. Κωνστνατινόπουλος έγραψε στο twitter πως ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε να αποφύγει να συμπέσει η ομιλία του με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

«Είναι απλά ντροπή, δεν έδωσαν το λόγο στην κ Γεννηματά γιατι ο κ Τσίπρας δεν θέλει ν αναμετρηθεί με το survivor! Ντροπή κ μονο ντροπή!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή