Βαριές ποινές σε πέντε παίκτες

Βαριές ποινές σε πέντε παίκτες

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με βαριές ποινές κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός, που απολογείται ως υπότροπος την προσεχή Τρίτη στο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος διεκόπη οριστικά λόγω αντικειμένου που πετάχτηκε από την εξέδρα και χτύπησε τον Ιβιτς. Η γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα αναφέρει εκδορά στο τριχωτό της κεφαλής. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με απώλεια αγώνα στα χαρτιά με 3-0, πρόστιμο έως 50.000 ευρώ, αποκλεισμό έδρας δύο αγωνιστικών που μπορεί να αυξηθούν, αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο.

Χθες, το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας βασιζόμενο στο φύλλο αγώνα επέβαλε ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών για βιαιοπραγία στους Κουλιμπαλί και Σάκχοφ. Η ίδια ποινή επιβλήθηκε στον Κρέσπο για «αντιαθλητική συμπεριφορά κατά αντιπάλου» αλλά και στον Μπεργκ ο οποίος ως αρχηγός τιμωρήθηκε με επιπλέον μία αγωνιστική, δηλαδή με τέσσερις. Επίσης, με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε και ο Ουάρντα για επικίνδυνο παίξιμο και για υβριστική συμπεριφορά αφού «εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε άσεμνες εμπρηστικές χειρονομίες στην εξέδρα όπου βρίσκονταν οπαδοί του Παναθηναϊκού». Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Βλαχοδήμος ο οποίος αποβλήθηκε για επικίνδυνο παίξιμο.

Σε απολογία κλήθηκαν την Τρίτη 23/5 ο Π. Κωνσταντινίδης και ο γυμναστής του ΠΑΟΚ. Αμφότεροι κινδυνεύουν με αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών λόγω υβριστικής συμπεριφοράς προς τους διαιτητές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή