ΠΑΟΚ: Θα κινηθούμε νομικά κατά όσων μας αμφισβητούν

ΠΑΟΚ: Θα κινηθούμε νομικά κατά όσων μας αμφισβητούν

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μηνύσεις απειλεί ο ΠΑΟΚ όλους όσοι υποστηρίζουν ότι ο Βλάνταν Ιβιτς έκανε θέατρο για να προκαλέσει σκοπίμως τη διακοπή του αγώνα εις βάρος του Παναθηναϊκού. «Θα κινηθούμε νομικά εναντίον όσων αλήτικα αμφισβητούν τον τραυματισμό του προπονητή μας» είναι η επίσημη θέση της ΠΑΕ, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από την «παρακάμερα» του ντέρμπι της Λεωφόρου, όπου φαίνεται ένα μικρό αντικείμενο, πιθανώς νόμισμα, να κτυπά στο κορμί τον Ιλια Ιβιτς κάποια άλλη στιγμή στη διάρκεια του ντέρμπι. Με τον τρόπο αυτό, ο ΠΑΟΚ θέλει να αντικρούσει την απορία που γέννησε σε πολλούς η ύπαρξη τραύματος σε άλλο σημείο του κεφαλιού του Ιβιτς από εκείνο που τον κτύπησε το κουτάκι μπίρας.

Ο Σέρβος τεχνικός επέστρεψε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και πήγε σπίτι του για να ξεκουραστεί, χωρίς να παρευρεθεί στην προπόνηση. Δεν συμμετείχε ούτε στην τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ελλάδος και θέλησε να μιλήσει με στενούς συνεργάτες του για τη διαχείριση όσων έγιναν στη Λεωφόρο, αλλά και να καταστήσει σαφές ότι πρώτος στόχος για τον ίδιο είναι η εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή