Ο γάμος της Πίπα Μίντλετον και του Τζέιμς Μάθιους (ΦΩΤΟ)

Ο γάμος της Πίπα Μίντλετον και του Τζέιμς Μάθιους (ΦΩΤΟ)

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Πίπα Μίντλετον παντρεύτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου τον εκλεκτό της καρδιά της, τον χρηματιστή Τζέιμς Μάθιους, στο αγρόκτημα της οικογένειας. Η 33χρονη Πίπα, έφτασε στην εκκλησία νωρίς το μεσημέρι, όπου την περίμεναν πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας μεταξύ των οποίων και η αδελφή της Κέιτ, Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Μεταξύ των παρανύμφων ήταν 3χρονος πρίγκιπας Τζορτζ, καθώς και η 2χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ. Τόσο ο μικρός πρίγκιπας όσο και η μικρούλα Σάρλοτ ήταν ντυμένοι ειδικά για την περίσταση και έφτασαν στο γάμο μαζί με την μητέρα τους Κέιτ. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, μαζί με τον αδελφό του πρίγκιπα Χάρι, έφτασαν μαζί στο γάμο φορώντας τα επίσημα κοστούμια τους.

Την Πίπα στην εκκλησία συνόδευσε ο πατέρας της Μάικλ, μέσα σε ένα vintage αυτοκίνητο. Το νυφικό της Πίπα σχεδίασε ο Βρετανός σχεδιαστής μόδας Ζιλ Ντίκον, ενώ στο κεφάλι της φορούσε μία τιάρα, στην οποία στερεώνονταν το μακρύ της πέπλο, σχεδιασμένα από τον Στίφεν Τζόουνς. Πολλοί ήταν και οι διάσημοι καλεσμένοι στον γάμο, ενώ πλήθος δημοσιογράφων από μέσα ενημέρωσης από όλον τον κόσμο είχαν συγκεντρωθεί έξω από την εκκλησία για να καλύψουν το γάμο της χρονιάς, παρότι κατά διαστήματα έβρεχε.

Η τελετή έγινε στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Englefield, δυτικά του Λονδίνου, ενώ αυτήν την ώρα γίνεται η δεξίωση του γάμου στο κτήμα των γονιών της νύφης στο κοντινό Bucklebury.

Οι γονείς της νύφης, Κάρολ και Μάικλ υποδέχτηκαν τους καλεσμένους στο κτήμα όπου δημιουργήθηκε ένα ειδικά σκεπασμένος χώρος. Οι καλεσμένοι έπρεπε να φέρουν μαζί τους και δεύτερη ενδυμασία για να την φορέσουν στην δεξίωση. Τόσο πάνω από την εκκλησία όσο και πάνω από το κτήμα Μίντλετον απαγορεύτηκαν οι πτήσεις ώστε να μην υπάρξει περίπτωση εναέριας φωτογράφησης ή λήψη βίντεο.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή