Ο Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας PLMA 2017

Ο Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας PLMA 2017

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκπροσώπηση της Ελλάδας από τον Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου) στην 32η Διεθνή Έκθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (Private Label) PLMA 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 17 Μαΐου 2017 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Η PLMA είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη παγκοσμίως Διεθνής Έκθεση στον τομέα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας παρουσιάζοντας ότι πιο καινοτόμο έχει να επιδείξει ο εν λόγω τομέας. Λόγω της υψηλής της σπουδαιότητας, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σε ένα ευρύ φάσμα υποψηφίων πελατών, στο οποίο συγκαταλέγονται οι σημαντικότεροι λιανέμποροι, εισαγωγείς, εκπρόσωποι αλυσίδων Super Markets και Discount Super Markets, χονδρέμποροι κ.λ.π από Ευρώπη, Νότια και Βόρεια Αμερική, Ασία και Αφρική.

Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε από περισσότερες από 90 εταιρείες, που παράγουν τόσο τρόφιμα και ποτά, όσο και άλλα δημοφιλή προϊόντα στην κατηγορία του Private Label. Στη φετινή έκθεση, στο εθνικό περίπτερο που οργάνωσε ο Enterprise Greece, φιλοξενήθηκαν σε τριακόσια εξήντα τετραγωνικά μέτρα (360m2) 25 δυναμικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, κυρίως του κλάδου των τροφίμων και ποτών, οι οποίες παρουσίασαν εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα διατροφής. Το ενδιαφέρον των ξένων επισκεπτών για τα ελληνικά τρόφιμα ήταν πολύ μεγάλο, συντελώντας στο να πραγματοποιηθούν περισσότερες από 1.000 επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων εξαγωγέων και των επισκεπτών-επαγγελματιών, πολλές από τις οποίες δημιουργούν προοπτικές για περαιτέρω διείσδυση των ελληνικών προϊόντων και αύξηση των μεριδίων τους στα ράφια των μεγαλύτερων λιανέμπορων στο κόσμο.

Την εθνική συμμετοχή τίμησε με την παρουσία του ο Οικονομικός και Εμπορικός Σύμβουλος της Ελλάδας στη Χάγη, κ. Δημήτριος Κουτσής, ο οποίος συνομίλησε εκτενώς με τους Έλληνες εκθέτες.

Περισσότερες Πληροφορίες για την εθνική συμμετοχή:

www.enterprisegreeceexhibitions.gov.gr/plma2017

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή