Μοσκοβισί: Να αναλάβουν οι εταίροι τις ευθύνες τους

Μοσκοβισί: Να αναλάβουν οι εταίροι τις ευθύνες τους

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Ελλάδα έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της και έχει κάνει ό,τι μπορεί», δήλωσε ο  Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Πιερ Μοσκοβισί, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup, ενώ κάλεσε τους εταίρους της χώρας να αναλάβουν τις ευθύνες και τις  δεσμεύσεις τους. «Πρέπει να εργαστούμε εντατικά για να καταλήξουμε σε μία συνολική συμφωνία, η οποία θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του χρέους, με τη συμμετοχή του ΔΝΤ» συμπλήρωσε.

Η συμφωνία είναι και «επιθυμητή και εφικτή» και για αυτό τόνισε πως «σήμερα πρέπει να φθάσουμε ή τουλάχιστον να προσεγγίσουμε, αυτή τη συμφωνία». «Υπάρχει μία κοινή βούληση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών και σήμερα πρέπει να κάνουμε ένα τελευταίο βήμα» κατέληξε. Εχει έρθει ο καιρός να ανοίξουμε μια νέα εποχή για την Ελλάδα και την ευρωζώνη γενικότερα»

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να δει ότι οι προσπάθειές του αναγνωρίζονται και πως οτι η Ελλάδα έχει χρόνο, έχει ενέργεια και την εμπιστοσύνη όλων για να προχωρήσει στην ανάπτυξη και σε μεγαλύτερη κοινωνική ευημερία και δικαιοσύνη», συμπλήρωσε.  Η ελληνική πλευρά έσπευσε να προσθέσει, έχει αναλάβει ήδη τις ευθύνες της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή