Μπάσκετ: Ισοπεδωτική απάντηση του Παναθηναϊκού στην ΑΕΚ

Μπάσκετ: Ισοπεδωτική απάντηση του Παναθηναϊκού στην ΑΕΚ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέση στους τελικούς των πλέι οφ πήρε ο Παναθηναϊκός Superfoods με εμφατικό τρόπο και συντρίβοντας (105-67) την ΑΕΚ που εμφανίστηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων στον τέταρτο ημιτελικό, προκρίθηκε με 3-1 νίκες και περιμένει τον νικητή του τρίτου ημιτελικού, Ολυμπιακού – Αρη, μεθαύριο στο ΣΕΦ. Οι «πράσινοι» βλέποντας τον «αιώνιο» αντίπαλό τους να επιστρέφει από την Κωνσταντινούπολη με τη δεύτερη θέση στην Ευρωλίγκα και έχοντας μείνει εκτός του πρόσφατου φάιναλ 4, έδειξαν αποφασισμένοι κόντρα στην ΑΕΚ, ενόψει των τελικών, να διεκδικήσουν τον τίτλο, παρά το μειονέκτημα έδρας που θα έχουν απέναντι στον Ολυμπιακό. Απρόσμενα κακή εικόνα ύστερα από τις εμφανίσεις που έκανε στους τρεις προηγούμενους ημιτελικούς και τη μία νίκη που πέτυχε στον δεύτερο, παρουσίασε η ΑΕΚ και η διαφορά των 38 πόντων προκαλεί προβληματισμό σε χρονική φάση που η Ενωση έδειχνε να είχε πλησιάσει τη δυναμικότητα του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός από την… πρώτη επίθεση του αγώνα και δεν «συγχώρεσε» την ολιγωρία της ΑΕΚ που ήταν γηπεδούχος και βρέθηκε να «κυνηγά» στο σκορ, διαφορά των 20 πόντων (ημ. 29-49). Μόλις μία φορά η ΑΕΚ μείωσε μέχρι τους 12 πόντους (29-37), αλλά είχε πολλά «νεκρά» διαστήματα απόδοσης.

Ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή.

ΑΕΚ: Ούκιτς 16 (2), Λαρεντζάκης 4, Νιούλεϊ, Μαυροειδής 10, Μαυροκεφαλίδης 14, Μακ Γκραθ, Ελόνου 8, Βασιλειάδης, Μιλόσεβιτς 5, Χαριτόπουλος, Ντίξον 8, Σάκοτα 2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σίνγκλετον 16 (1), Φελντέιν 5 (1), Χαραλαμπόπουλος 4, Μπουρούσης 15 (1), Καλάθης 17 (2), Ρίβερς 8 (2), Τζέιμς 14 (2), Μποχωρίδης, Παππάς 5 (1), Γκιστ 8, Λούντζης 5 (1), Γκάμπριελ 8 (2).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή