Χωρίς περιθώριο απωλειών ο ΠΑΟΚ πάει στη Ν. Σμύρνη

Χωρίς περιθώριο απωλειών ο ΠΑΟΚ πάει στη Ν. Σμύρνη

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αγχωτική επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου στην Τούμπα προϊδεάζει τον Βλάνταν Ιβιτς για ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι αύριο στη Ν. Σμύρνη, σε ένα καθοριστικό σημείο της προσπάθειας της ομάδας του να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ. «Ο Πανιώνιος έχει αποδείξει μέχρι τώρα πάρα πολλά πράγματα και του αξίζουν συγχαρητήρια. Το παιχνίδι στη Ν. Σμύρνη είναι διαφορετικό απ’ αυτό της Τούμπας. Παίζουμε εκτός έδρας, κόντρα σε μια ομάδα που είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένη» τόνισε ο Σέρβος τεχνικός και προανήγγειλε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε μια προσπάθεια να κρατήσει την ομάδα του πιο «φρέσκια». Υπολογίζει, άλλωστε, τους Κρέσπο και Πέδρο Ενρίκε, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους την Κυριακή και θα είναι στις βασικές επιλογές του. Ο ΠΑΟΚ είχε και μία ευχάριστη είδηση χθες, καθώς με μεγάλη καθυστέρηση η Γκαλατασαράι κατέβαλε την πρώτη δόση για τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ συν τους τόκους, με τη διαβεβαίωση ότι τα υπόλοιπα 2 εκατ. ευρώ θα τα καταβάλει εμπρόθεσμα.

Ο Πανιώνιος ετοιμάζει τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι χωρίς τον τιμωρημένο Μασούντ και χωρίς διάθεση να πάρει μεγάλο ρίσκο για τη νίκη, καθώς εκτιμά ότι με έναν, έστω, βαθμό θα κάνει μεγάλο βήμα έναντι του Παναθηναϊκού για να αποφύγει την τελευταία θέση, με δεδομένο ότι οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με αφαίρεση 3 βαθμών για τη διακοπή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι «κυανέρυθροι» είναι κοντά στην απόκτηση του 21χρονου τερματοφύλακα Γιώργου Τασουρή, ο οποίος είναι διεθνής με την Ελπίδων της Κύπρου, προέρχεται από τον ΑΠΟΕΛ και αγωνιζόταν πέρυσι στη β΄ κατηγορία με τον Εθνικό Αχνας. Ο Τασουρής έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον Πανιώνιο και προορίζεται για αντικαταστάτης του Γιαννιώτη ο οποίος επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή