Αλμα Τσάμπιονς Λιγκ η Ενωση, έχασαν Εμποκού οι «πράσινοι»

Αλμα Τσάμπιονς Λιγκ η Ενωση, έχασαν Εμποκού οι «πράσινοι»

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την κράτησε ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης των πλέι οφ και βύθισε τους «πράσινους» στην αβεβαιότητα. Ακριβώς στα μισά της διαδρομής, η Ενωση έχει πάρει «κεφάλι» και ακόμα και να βρεθεί στη 2η θέση εάν ο ΠΑΟΚ κερδίσει στα χαρτιά το παιχνίδι της Λεωφόρου, έχει το πλεονέκτημα ότι την Κυριακή τον υποδέχεται στο ΟΑΚΑ.

«Η πρώτη θέση εξαρτάται από εμάς. Είχαμε μια άτυχη στιγμή στον αγώνα με τον Πανιώνιο και αυτό μας κράτησε πίσω. Είναι τρέλα αυτή η διαδικασία, με τόσα πολλά παιχνίδια σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα στο τέλος της σεζόν. Κλειδί θα είναι ποια ομάδα θα εκμεταλλευθεί το “ροτέισον” για να εμφανίζεται πιο ξεκούραστη» τόνισε χθες ο Μανόλο Χιμένεθ και περιμένει από τους παίκτες του να τον δικαιώσουν για τη σιγουριά του στο αυριανό ντέρμπι με τον αποδεκατισμένο Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» έχασαν και τον Εμποκού που αποχώρησε από το ΟΑΚΑ με τράβηγμα στον δικέφαλο και οι εξετάσεις έδειξαν ότι ουσιαστικά θα χάσει τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια των πλέι οφ. Ο Κουρμπέλης μπήκε χθες στο κανονικό πρόγραμμα χωρίς να θεωρείται ακόμα δεδομένη η επιστροφή του στην ενδεκάδα, μιας και όπως φάνηκε και με τον Λουντ, ο Ουζουνίδης δεν πιέζει τους παίκτες του και δεν θέλει να ρισκάρουν. «Αυτοί που τον αγαπούν, αυτοί που ξυπνούν και κοιμούνται με αυτή τη λέξη που λέγεται Παναθηναϊκός, νομίζω ότι οφείλουν σε αυτό το παιχνίδι να έρθουν, να σταθούν κοντά στους παίκτες και να βοηθήσουν την ομάδα» είναι το κάλεσμα του Ουζουνίδη στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ο οποίος αν δεν κερδίσει αύριο την ΑΕΚ, κινδυνεύει να μείνει τελευταίος και να ξεκινήσει πολύ νωρίς στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, ανατρέποντας όλον τον προγραμματισμό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή