ΚΟΣΜΟΣ

Μάντσεστερ: Συγγενείς και φίλοι αναζητούν μέσω Twitter αγνοούμενους

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Τρομοκρατική επίθεση

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά στο Twitter στρέφονται οι φίλοι και συγγενείς ανθρώπων που πήγαν στη συναυλία στο Μάντσεστερ και έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν.

Οι αναρτήσεις στο Twitter ολοένα και πληθαίνουν και περιλαμβάνουν από εκκλήσεις για βοήθεια μέχρι φωτογραφίες νέων ανθρώπων που θα διευκολύνουν οποιονδήποτε γνωρίζει ή έχει δει κάτι να έρθει σε επαφή με τους δικούς τους ανθρώπους.

«Εξακολουθούν να αγνοούνται αλλά σας παρακαλούμε βοηθήστε για να βρεθούν», είναι ένα από τα μηνύματα στη λίστα με το hashtag #manchestermissing ενώ ένας άλλος χρήστης έχει ανεβάσει τις φωτογραφίες με τα πρόσωπα ανθρώπων που αγνοούνται με την υποσημείωση: «Παρακαλούμε κοινοποιήστε την ακόλουθη ανάρτηση ώστε όλοι να την δουν και να βοηθήσουν». Τέλος, ένας άλλος χρήστης γράφει: «Η Γουέντι Φάουελ αγνοείται. Η τελευταία φορά που εθεάθη ήταν στην είσοδο του σταδίου. Παρακαλούμε βοηθήστε».

Η αστυνομία του Μάντσεστερ έδωσε στην δημοσιότητα ειδική τηλεφωνική γραμμή για τους συγγενείς και τους φίλους, όσων βρίσκονταν χθες το βράδυ στο στάδιο, όπου έγινε η αιματηρή έκρηξη. Ο τηλεφωνικός αριθμός που δόθηκε στην δημοσιότητα είναι ο ακόλουθος: 0161 856 9400

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ