Αυτοκτονίες «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τα απανθρακωμένα πτώματα

Αυτοκτονίες «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τα απανθρακωμένα πτώματα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο αυτοκτονίες «βλέπει» το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών πίσω από τα δύο απανθρακωμένα πτώματα που εντοπίστηκαν τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, στον Σκαραμαγκά και στο Καβούρι.

Ειδικότερα, στις 03:00, άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν απανθρακωμένο άτομο, ενώ επιχειρούσαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Σχιστού, στον Σκαραμαγκά.

Οπως προκύπτει από την έρευνα, πρόκειται μάλλον για αυτοκτονία. Το πτώμα φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί μέσω στοιχείων που βρέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα η αστυνομία να καταφέρει να έρθει σε επικοινωνία με ανθρώπους από το περιβάλλον του ατόμου οι μαρτυρίες των οποίων τους οδήγησαν στο σενάριο ότι το θύμα αυτοπυρπολήθηκε.

Σε ό,τι αφορά το πτώμα που βρέθηκε απανθρακωμένο σε αυτοκίνητο στην παραλία Καβουρίου, η αστυνομία αφότου εξέτασε υπολείμματα που βρέθηκαν στο σημείο, φέρεται να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται επίσης για αυτοκτονία. Σύμφωνα μάλιστα με όσα έχουν γίνει γνωστά το αυτοκίνητο ανήκε σε έμπορο κρεάτων.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή