«Ντέρμπι» ΠΑΟ – ΠΑΟΚ στο δικαστήριο

«Ντέρμπι» ΠΑΟ – ΠΑΟΚ στο δικαστήριο

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύριο το βράδυ ή το αργότερο την Παρασκευή το πρωί θα κριθεί η τύχη του διακοπέντος αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε χθες μέσα σε κλίμα έντασης και αντιπαραθέσεων μεταξύ των εκπροσώπων των δύο ομάδων, με την πρόεδρο του δικαστηρίου να δίνει προθεσμία στις δύο πλευρές να καταθέσουν υπομνήματα έως αύριο στις 12 το μεσημέρι.

Ο Παναθηναϊκός επέμεινε στην άποψη ότι ο τραυματισμός του Ιβιτς δεν ήταν τόσο σοβαρός, ισχυρίστηκε ότι ο διαιτητής Κομίνης γράφει στο φύλλο αγώνα πως είχε αποφασίσει τη συνέχισή του με τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας που εγγυόταν την ομαλή διεξαγωγή του και τον διέκοψε 45 λεπτά μετά, μόλις ενημερώθηκε από τον Π. Κωνσταντινίδη ότι ο προπονητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να συνεχίσει χωρίς αυτόν. Οι «πράσινοι» ζητούν τη συνέχιση του αγώνα από το σημείο της διακοπής ή, έστω, την επανάληψή του.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν πρόσθετη παρέμβαση ζητώντας την κατακύρωση του αγώνα υπέρ τους και την τιμωρία του Παναθηναϊκού με αφαίρεση βαθμών από το νυν και το επόμενο πρωτάθλημα. Κατέθεσε ο Π. Κωνσταντινίδης και υποστήριξε ότι ποτέ δεν είπε στον διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι και ότι ο κ. Κομίνης πήρε αυτή την απόφαση έχοντας πλήρη γνώση του περιστατικού.

Με ανοικτά πολλά δικαστικά μέτωπα, οι τέσσερις ομάδες των πλέι οφ θα διεκδικήσουν σήμερα βαθμούς εντός… αγωνιστικού χώρου. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο (20.30) την ΑΕΚ, ενώ νωρίτερα (18.15) ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στη Ν. Σμύρνη. Οι «πράσινοι» θα παίξουν χωρίς τους Μπεργκ, Εμποκού, Κουλιμπαλί, Βιγιαφάνιες, Τελάντερ, η ΑΕΚ χωρίς τους Μπάρκα, Αραβίδη και τους κομμένους από τον Χιμένεθ Πατίτο και Βάργκας, ο Πανιώνιος χωρίς τους Μασούντ, Γεσίλ και με τον Σιώπη να είναι αμφίβολος, ενώ ο ΠΑΟΚ χωρίς τους Σάκχοφ, Ουάρντα, Βαρέλα και Μυστακίδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή