«Κλειδώνει» τους τελικούς

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τρίτο και τελευταίο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, που θα υποδεχθεί τον Αρη, στο ΣΕΦ (19.00), για τον τρίτο ημιτελικό των πλέι οφ και εφόσον τακτοποιήσει την εκκρεμότητα, θα παίξει και πάλι στην έδρα του, κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods, την ερχόμενη Κυριακή.

H προσέλευση των φιλάθλων του Ολυμπιακού θα επιβραβεύσει την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρόσφατο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αλλάζει το πλάνο και τη 12άδα που χρησιμοποίησε στην Κωνσταντινούπολη, ενώ δεν υπολογίζεται ο Ματ Λοτζέσκι, τουλάχιστον για τους δύο πρώτους τελικούς.

Στον Παναθηναϊκό, ο Πασκουάλ έχει επικεντρώσει την προσοχή της προετοιμασίας στον ψυχολογικό τομέα για να τονώσει την ενότητα των «πρασίνων» και να παραμείνουν ανεπηρέαστοι από την εσωτερική κόντρα των οργανωμένων οπαδών και της διοίκησης για τον κύριο λόγο της αποχώρησης του Ομπράντοβιτς, πριν από 5 χρόνια…

• Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ, ο Φάρος, που είχε καταταγεί στην 4η θέση του πρωταθλήματος, κέρδισε την άνοδό του στην Α1 κατηγορία, νικώντας τον Ηρακλή (86 – 75), αλλά το ζητούμενο για την ομάδα του Κερατσινίου είναι η σύσταση της ΚΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή