Μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παιχνίδι… χωρίς αύριο είναι ο σημερινός αγώνας του Ολυμπιακού με την κροατική Γιουνγκ για το «Φάιναλ 6» του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν (20.00) την πρωταθλήτρια Ευρώπης και με νίκη θα προκριθούν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Θοδωρής Βλάχος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο των αγώνων: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε μέσα στις καλύτερες έξι ομάδες της Ευρώπης. Η φετινή χρονιά, που είναι η δεύτερη συνεχόμενη που συμμετέχουμε στο Final 6, είναι πιο δύσκολη. Πρέπει να κερδίσουμε τρεις από τις καλύτερες ομάδες αν θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Τώρα κοιτάμε τον πρώτο μας αντίπαλο που είναι η Γιουνγκ. Θα πάμε βήμα βήμα, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αλλά είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό και πιστεύω ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε στους ημιτελικούς και, στη συνέχεια, να φτάσουμε στην κορυφή».

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Γιόζιπ Πάβιτς, Μαν. Μυλωνάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Κ. Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Αντρο Μπούσλιε, Κυρ. Ποντικέας, Γιώργος Ντόσκας, Κωνστ. Μουρίκης, Χριστόδ. Κολόμβος, Μλάνταν Γιάνοβιτς, Αλμπερτ Εσπανιόλ, Στέφ. Γαλανόπουλος, Στέλ. Αργυρόπουλος και Μαν. Πρέκας. «Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Γιουνγκ αρκετό καιρό. Πέρυσι δεν χάσαμε το τρόπαιο στις λεπτομέρειες. Εφέτος είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι», υπογράμμισε ο Κ. Γεννηδουνιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή