Συνεργασία Eurobank με Santander

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμφωνία συνεργασίας με τον ισπανικό τραπεζικό όμιλο Santander ανακοίνωσε η Eurobank, στο περιθώριο του προγράμματος για την ενίσχυση της εξωστρέφειας «Go International», που φέτος πραγματοποιείται στην Κρήτη.

Η συμφωνία Eurobank-Santander δίνει την ευκαιρία στις ελληνικές και στις κυπριακές εταιρείες-μέλη του exportgate.gr να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα διεθνές επιχειρηματικό ηλεκτρονικό δίκτυο, που αποτελείται αυτή τη στιγμή από 16 τράπεζες σε 21 χώρες, έτσι ώστε να συνδεθούν σε διεθνές επίπεδο και να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Μιλώντας στην εκδήλωση της Eurobank στην Κρήτη, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Φωκίων Καραβίας εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της χώρας: «Πιστεύω πως από εδώ και πέρα η δυναμική θα είναι θετική, με προϋπόθεση, μεταξύ των άλλων, την επιτάχυνση των προγραμματισμένων ιδιωτικοποιήσεων, οι οποίες θα δράσουν ως καταλύτης για ευρύτερες επενδύσεις στη χώρα αλλά και για την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας. Και σε κάθε περίπτωση, η φετινή χρονιά θα είναι η πρώτη, εδώ και μία οκταετία ύφεσης ή στασιμότητας, κατά την οποία θα έχουμε ουσιαστική ανάπτυξη – χαμηλότερη από εκείνην που προσδοκούσαμε, και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει, αλλά, πάντως, έστω και τώρα θα δούμε ανάπτυξη». Ο κ. Καραβίας αναφέρθηκε, επίσης, στη συμφωνία με τη Santander, υπογραμμίζοντας ότι στόχος είναι η ενίσχυση των πελατών της τράπεζας και η ενδυνάμωση τη χρηματοδότησης της πραγματικής οικονομίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή