Η νέα ελληνική μόδα σε «προσωρινό» χώρο

Η νέα ελληνική μόδα σε «προσωρινό» χώρο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διαδρομή ενός ρούχου ή κάποιου αξεσουάρ από την πασαρέλα στην ντουλάπα και εντέλει στον «δρόμο» δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Ειδικά όταν μιλάμε για Ελληνες σχεδιαστές και brands σε εποχές κρίσης. 

Μια ομάδα Ελλήνων σχεδιαστών και οίκων μόδας και αξεσουάρ έχει αυτές τις ημέρες την ευκαιρία να «συνομιλήσει» με το κοινό και να παρουσιάσει τις προτάσεις της για το καλοκαίρι που ξεκινάει στο Greek Fashion Pop Up Store, έναν «προσωρινό» χώρο πώλησης που θα λειτουργήσει από σήμερα μέχρι και τις 11 Ιουνίου στο Golden Hall στο Μαρούσι. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Athens Xclusive Designers Week, τη διοργάνωση που δύο φορές τον χρόνο παρουσιάζει τη δουλειά Ελλήνων δημιουργών. Η AXDW έκλεισε φέτος 21 σεζόν μόδας, ενώ το pop up αποτελεί ένα φρέσκο βήμα ως προς την προβολή της ελληνικής παραγωγής. Η καλοκαιρινή σεζόν είναι πάντα μια «δυνατή» εποχή για το «ντόπιο» ταλέντο και στα 300 τ.μ. του καταστήματος γνωστοί και ανερχόμενοι σχεδιαστές θα προτείνουν φορέματα, μαγιό, παρεό, τσάντες, σανδάλια και κοσμήματα, μεταξύ άλλων. 

Ανάμεσα στους σχεδιαστές και τις εταιρείες που παίρνουν μέρος είναι οι οίκοι Parthenis και Kathy Heyndels και οι σχεδιαστές Ioanna Kourbela, Olga Karavarveri, Tassos Mitropoulos και Vlassis Holevas. Παρουσιάζονται επίσης κοσμήματα των Maya Zoulovits, Thallo και Art of Π και αξεσουάρ από brands όπως Kalliniki, Imisi, Lovely Handmade και Pareaki.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή