Flashback στην 26η Μαΐου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 26η Μαΐου-1

Αμερικανοί ναύτες βουτούν από αντιτορπιλικό στα ζεστά νερά του νησιού της Αγίας Λουκίας στις βρετανικές Δυτικές Ινδίες, το 1942. To πλοίο τους έχει πραγματοποιήσει μικρή στάση για προμήθειες κατά τη διάρκεια περιπολίας που πραγματοποιεί στα χωρικά ύδατα των Δυτικών Ινδιών. (AP Photo)

 

Flashback στην 26η Μαΐου-2

Βρετανοί στρατιώτες δέχονται κοκτέιλ μολότοφ σε δρόμο του Ντέρι της Βόρειας Ιρλανδίας, μία μέρα την κηδεία του απεργού πείνας, μέλους του Ιρλανδικού Δημοκρατικού Στρατού, Πάτσι Όχαρα, το 1981. (AP Photo)

 

Flashback στην 26η Μαΐου-3

Τέσσερις νάνοι ενδεδυμένοι με στολές αστροναύτη μόλις έχουν αποβιβαστεί από ελικόπτερο σε ένα γήπεδο του μπέιζμπολ στο Σικάγο, το 1959, λίγο πριν την έναρξη αγώνα.  Το ιδιόρρυθμο αυτό «σκετσάκι» οργανώθηκε από τον ιδιοκτήτη της ομάδας των Clevelant Indians, Μπιλ Βικ. (AP Photo ) 

 

Flashback στην 26η Μαΐου-4

Χρησιμοποιώντας αναρριχητικά όργανα που κατασκεύασε ο ίδιος, ο ερασιτέχνης αναρριχητής Τζόρτζ Ουίλιγκ σκαρφαλώνει στην κορυφή του Νότιου Πύργου του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, το 1977. Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε τους γύρω δρόμους για να παρακολουθήσει το τολμηρό εγχείρημα του 27χρονου Ουίλιγκ, ο οποίος χρειάστηκε τρεισήμισι ώρες για να το ολοκληρώσει. (AP Photo/Dave Pickoff) 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή