Αμερικανοί ναύτες βουτούν από αντιτορπιλικό στα ζεστά νερά του νησιού της Αγίας Λουκίας στις βρετανικές Δυτικές Ινδίες, το 1942. To πλοίο τους έχει πραγματοποιήσει μικρή στάση για προμήθειες κατά τη διάρκεια περιπολίας που πραγματοποιεί στα χωρικά ύδατα των Δυτικών Ινδιών. (AP Photo)

 

Βρετανοί στρατιώτες δέχονται κοκτέιλ μολότοφ σε δρόμο του Ντέρι της Βόρειας Ιρλανδίας, μία μέρα την κηδεία του απεργού πείνας, μέλους του Ιρλανδικού Δημοκρατικού Στρατού, Πάτσι Όχαρα, το 1981. (AP Photo)

 

Τέσσερις νάνοι ενδεδυμένοι με στολές αστροναύτη μόλις έχουν αποβιβαστεί από ελικόπτερο σε ένα γήπεδο του μπέιζμπολ στο Σικάγο, το 1959, λίγο πριν την έναρξη αγώνα.  Το ιδιόρρυθμο αυτό «σκετσάκι» οργανώθηκε από τον ιδιοκτήτη της ομάδας των Clevelant Indians, Μπιλ Βικ. (AP Photo ) 

 

Χρησιμοποιώντας αναρριχητικά όργανα που κατασκεύασε ο ίδιος, ο ερασιτέχνης αναρριχητής Τζόρτζ Ουίλιγκ σκαρφαλώνει στην κορυφή του Νότιου Πύργου του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, το 1977. Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε τους γύρω δρόμους για να παρακολουθήσει το τολμηρό εγχείρημα του 27χρονου Ουίλιγκ, ο οποίος χρειάστηκε τρεισήμισι ώρες για να το ολοκληρώσει. (AP Photo/Dave Pickoff) 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ