Ο Μακρόν τρολάρει τον Τραμπ

Ο Μακρόν τρολάρει τον Τραμπ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να είναι ο πιο ισχυρός άνδρας του πλανήτη, ωστόσο ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν επιδεικνύοντας γαλατική ευγένεια αγνόησε, ελαφρώς επιδεικτικά, τον Ντόναλντ Τραμπ και χαιρέτισε πρώτα την Γερμανίδα Καγκελάριο, Αγκελα Μέρκελ.

Στη συνέχεια χαιρέτισε τον γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ αφήνοντας τελευταίο και «καταϊδρωμένο» τον Αμερικανό πρόεδρο.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο που καταγράφηκε από κάμερα ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Μακρόν με το σχόλιο «Στις Βρυξέλλες, ενωμένοι με τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ».

Χθες, ο κ. Τραμπ είχε γίνει αντικείμενο αρνητικών σχολίων όταν εμφανίστηκε σε βίντεο από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ να σπρώχνει αγενώς τον πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου Ντούσκο Μάρκοβιτς για να βγει στην πρώτη γραμμή των συγκεντρωμένων ηγετών.

Ωστόσο, στη συνέχεια ήρθε η σειρά του προέδρου των ΗΠΑ να πέσει θύμα μιας σχεδόν «παιδιάστικης» συμπεριφοράς. Οπως φαίνεται από την αρχή του βίντεο, ο Μακρόν κατευθύνεται προς τον Τραμπ και ενώ ο τελευταίος είναι απολύτως βέβαιος ότι ο Γάλλος πρόεδρος θα τον χαιρετίσει πρώτο, ανοίγει μάλιστα τα χέρια, τελευταία στιγμή ο Μακρόν κάνει την έκπληξη και στρέφεται προς την Γερμανίδα Καγκελάριο την οποία ασπάζεται.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή