Καταδικάζουν ΥΠΕΞ και ΠτΔ την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην Αίγυπτο

Καταδικάζουν ΥΠΕΞ και ΠτΔ την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην Αίγυπτο

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απερίφραστη καταδίκη της πολύνεκρης, τρομοκρατικής επίθεσης κατά Κοπτών Χριστιανών στην Αίγυπτο, εξέφρασαν σήμερα το Υπουργείο Εξωτερικών και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλος.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την πολύνεκρη, τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε σήμερα στην Αίγυπτο, εναντίον Χριστιανών Κοπτών», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση του υπουργείου, προσθέτοντας πως «εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στο λαό της Αιγύπτου και την Κυβέρνησή του και ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».

Αντιστοίχως, ύστερα από εντολή του ΠτΔ κ.Προκόπη Παυλόπουλου, ο πρέσβης της Ελλάδας στο Κάιρο, κ.Μιχάλης Διάμεσης, μετέφερε προς τον Πρόεδρο της Αιγύπτου και τον αιγυπτιακό λαό τον αποτροπιασμό του Έλληνα Προέδρου, καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του προς τις οικογένειες των θυμάτων και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση των δεκάδων τραυματιών.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή