ΚΟΣΜΟΣ

Η «σπίθα» του προεδρικού ζεύγους Τραμπ και οι φήμες

A.P.

Η Μελάνια Τραμπ φθάνει στο ανάκτορο της Κατάνια, για τη σύνοδο του G7.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΒΑΤΙΚΑΝΟ. Ασυνήθιστη αποκαλυπτική ματιά στον γάμο του Ντόναλντ Τραμπ με τη Μελάνια εξασφάλισε ο υπόλοιπος κόσμος χάρη στο ταξίδι του προεδρικού ζεύγους. Η Μελάνια εμφανίστηκε να περπατά λίγα βήματα πίσω από τον σύζυγό της και να αποφεύγει συστηματικά να τον κρατάει από το χέρι. Στο δεύτερο σκέλος του ταξιδιού τους, η Μελάνια απέφυγε να πιάσει τον Τραμπ από το χέρι, κίνηση την οποία κατέγραψαν οι φακοί στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν. Αναχωρώντας από το Ισραήλ –και ίσως εξαιτίας του σάλου που είχε προκληθεί από το προηγούμενο περιστατικό– το ζευγάρι περπάτησε χέρι χέρι μέχρι το προεδρικό αεροσκάφος.

Εδώ και μήνες, ο κόσμος αναρωτιέται αν το προεδρικό ζευγάρι είναι ευτυχισμένο, αν και οι φίλοι τους επιμένουν ότι είναι. «Θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά και θα έλεγα ότι είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Η σχέση τους είναι περίφημη», λέει ο επιχειρηματίας Πάολο Ζαμπόλι, ο οποίος σύστησε τη Μελάνια στον Τραμπ το 1998.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο 12 χρόνια, ενώ, σύμφωνα με τους φίλους τους, η διαφορά χαρακτήρων είναι αυτό που τους συνδέει. Ο Τραμπ είναι παρορμητικός και αποφασιστικός, ενώ η Μελάνια είναι συνεσταλμένη και προσεκτική.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι πάντα έτοιμη να προστατεύσει τον σύζυγό της, όπως κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, όταν έσπρωξε μαλακά τον Τραμπ για να του υπενθυμίσει ότι όφειλε να βάλει το δεξί του χέρι στην καρδιά. Η Πρώτη Κυρία σπανίως συνόδευε τον σύζυγό της σε προεκλογικές συγκεντρώσεις. Παρ’ όλα αυτά, οι σύμβουλοί του γνωρίζουν ότι η Μελάνια παρακολουθεί ανελλιπώς ειδήσεις, μεταφέροντας στον Τραμπ όλα όσα πρέπει να γνωρίζει.

Πολλοί εκτιμούν πως η σπίθα του γάμου τους δεν έχει σβήσει. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Τραμπ στην προεκλογική περίοδο, ο τότε υποψήφιος είχε διακόψει τη συνομιλία με τους δημοσιογράφους για να χαιρετίσει τη Μελάνια, η οποία βρισκόταν καθ’ οδόν προς την πισίνα, φορώντας τη ρόμπα της.
 

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ