Εξάρχεια: 18 προσαγωγές και 3 συλλήψεις μετά από επεισοδιακή νύχτα

Εξάρχεια: 18 προσαγωγές και 3 συλλήψεις μετά από επεισοδιακή νύχτα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

18 προσαγωγές εκ των οποίων οι 3 συνελήφθησαν ήταν το αποτέλεσμα της επεισοδιακής νύχτας που πέρασε στα Εξάρχεια. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, ομάδα αντιεξουσιαστών ξεκίνησε τα επεισόδια ρίχνοντας βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να διακοπεί για περίπου μία ώρα η κυκλοφορία στην Πατησίων.

Στις 2.50΄ τα ξημερώματα, νέες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σημειώθηκαν στο ίδιο σημείο, με αποτέλεσμα να διακοπεί και πάλι η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων, μέχρι τις 04.00.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν, καθώς περίπου στις 4 τα ξημερώματα, oμάδα νεαρών επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ στην διμοιρία των ΜΑΤ, που βρίσκεται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη,κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Αποτέλεσμα της επεισοδιακής νύχτας, ήταν 18 προσαγωγές εκ των οποίων οι 3 συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία. 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή