Οι πρώτες φωτογραφίες του Αμπεντί από την ημέρα της επίθεσης

Οι πρώτες φωτογραφίες του Αμπεντί από την ημέρα της επίθεσης

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δημοσιότητα έδωσε η βρετανική αστυνομία τις πρώτες φωτογραφίες του βομβιστή αυτοκτονίας από την ημέρα της επίθεσης στο Μάντσεστερ το βράδυ της Δευτέρας, που άφησε πίσω της 22 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. 

Οι πρώτες φωτογραφίες του Αμπεντί από την ημέρα της επίθεσης-1

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι φωτογραφίες του Σαλμάν Αμπεντί τραβήχτηκαν την ημέρα της τρομοκρατικής επίθεσης από κάμερες ασφαλείας, ωστόσο δεν διευκρινίζεται από τις αρχές εάν τραβήχτηκαν μέσα στον συναυλιακό χώρο Manchester Arena ή σε κάποια άλλα περιοχή της πόλης.

Με βάση τις φωτογραφίες, οι αρχές ζητούν από τους πολίτες να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν σχετικά με τον 22χρονο, ώστε να συγκροτηθεί πληρέστερη εικόνα για τις κινήσεις του το κρίσιμο τετραήμερο από στις 18 Μαΐου, οπότε και επέστρεψε στη Βρετανία,  έως και την ημέρα του χτυπήματος.

«Ενα από τα τελευταία μέρη που επισκέφτηκε ήταν ένα διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης», όπου πιστεύεται ότι κατασκευάστηκε και ο εκρηκτικός μηχανισμός σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του Μάντσεστερ. 

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 13 ύποπτοι που πιστεύεται ότι συνδέονται με την τρομοκρατική ενέργεια, ενώ υπό έρευνα βρίσκονται 14 τοποθεσίες. 

Ο αριθμός των συλλήψεων έρχεται να επαληθεύσει την εκτίμηση των βρετανικών αρχών ότι η επίθεση στο Μάντσεστερ υποστηρίχθηκε από ένα «δίκτυο» ατόμων. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή