Σε βιβλίο για τη σφαγή του Διστόμου ο εκρηκτικός μηχανισμός Παπαδήμου

Σε βιβλίο για τη σφαγή του Διστόμου ο εκρηκτικός μηχανισμός Παπαδήμου

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε βιβλίο για τη σφαγή του Διστόμου είχε τοποθετηθεί, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, ο εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Οι τρομοκράτες είχαν «σκάψει» το εσωτερικό του βιβλίου και είχαν τοποθετήσει την συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος ενεργοποιήθηκε μόλις ο κ. Παπαδήμος άνοιξε τον φάκελο.

Την ίδια ώρα, την παραίτηση του Νίκου Τόσκα ζητά η Δημοκρατική Συμπαράταξη, μετά την έμμεση παραδοχή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη ότι υπήρξε κενό ασφαλείας στον έλεγχο του δέματος που εξερράγη στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου.

Υπενθυμιζεται ότι την Παρασκευή επιβεβαιώθηκε πως ο παγιδευμένος φάκελος που εστάλη στον πρώην πρωθυπουργό είχε ελεγχθεί στα μηχανήματα της Βουλής, ενώ εγινε γνωστο πως ο φερόμενος ως αποστολέας του «τρομοφακέλου», δεν είναι πολιτικό πρόσωπο και είχε δηλώσει διεύθυνση στο Κολωνάκι, ενώ επιβεβαιώνεται ότι ο φάκελος είχε ταχυδρομηθεί μέσω ΕΛΤΑ.

Χωρίς επιπλοκές η νοσηλεία του Παπαδήμου – Στην εντατική για το επόμενο 24ωρο

Σταθερή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού. Λουκά Παπαδήμου, μετά τον τραυματισμό του από την έκρηξη του παγιδευμένου δέματος.από τους θεράποντες ιατρούς ,

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι θεράποντες γιατροί, ο κ. Παπαδήμος «παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός. Πραγματοποιήθηκαν αλλαγές τραυμάτων επί κλίνης από την ιατρική ομάδα και διαπιστώθηκε ομαλή εξέλιξη των τραυμάτων».

Χωρίς επιπλοκές συνεχίζει τη νοσηλεία του στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας, ο κ. Παπαδήμος,  «όπου και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για το επόμενο 24ωρο» για προληπτικούς λόγους. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή