Οι βρετανικές αρχές αναζητούν τη μπλε βαλίτσα του ο Σαλμάν Αμπέντι

Οι βρετανικές αρχές αναζητούν τη μπλε βαλίτσα του ο Σαλμάν Αμπέντι

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βρετανική αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μια φωτογραφία στην οποία εικονίζεται ο Σαλμάν Αμπέντι, ο βομβιστής αυτοκτονίας του Μάντσεστερ, να κρατά μια μπλε βαλίτσα.

Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί την ημέρα της επίθεσης και η αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση να επικοινωνήσουν με τις αρχές και να δώσουν όσες πληροφορίες έχουν στη διάθεσή τους.

«Συνεχίζουμε να εξετάζουμε τις τελευταίες κινήσεις του Σαλμάν Αμπέντι και μας ενδιαφέρει κυρίως το πού βρισκόταν μεταξύ 18-22 Μαΐου», ανέφερε σε μια ανακοίνωσή που εξέδωσε ο αστυνομικός διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Βορειοδυτικής Βρετανίας Ρας Τζάκσον.

«Πιστεύουμε ότι ο Αμπέντι είχε στην κατοχή του αυτήν τη βαλίτσα τις ημέρες που προηγήθηκαν της επίθεσης στο Μάντσεστερ, στις 22 Μαΐου. Θέλω να τονίσω ότι αυτό είναι άλλο αντικείμενο από εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση», πρόσθεσε.

Η αστυνομία δεν έχει κάποιον λόγο να πιστεύει ότι το περιεχόμενο της βαλίτσας είναι επικίνδυνο, αλλά κάλεσε τους πολίτες να μην την πλησιάσουν, αν την δουν κάπου, απλώς να ειδοποιήσουν τις αρχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή