Νέα κόντρα μεταξύ Σταθάκη και Παναγιωτάκη

Νέα κόντρα μεταξύ Σταθάκη και Παναγιωτάκη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 38ο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αποτέλεσε το νέο πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη και του προέδρου της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη.

Ο κ. Σταθάκης σχολιάζοντας την πρόταση του προέδρου της ΔEΗ για κοινοπραξία της επιχείρησης με ιδιώτες επενδυτές στην κατασκευή λιγνιτικών μονάδων, είπε: «Τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Αυτά έπρεπε να είχαν γίνει πριν από χρόνια».

Από την άλλη ο κ. Παναγιωτάκης αναφερόμενος στην πώληση λιγνιτικών μονάδων προειδοποίησε πως «θα υποχρεωθούμε να διαθέσουμε περιουσιακά στοιχεία. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να γίνει για ένα κομμάτι ψωμί. Δεν θα βρεθεί κανείς να υπογράψει κάτι τέτοιο. Δεν θα πουλήσουμε περιουσιακά στοιχεία για να καλύψουμε τρέχουσες ανάγκες. Ηταν η τελευταία φορά που δεχτήκαμε να το κάνουμε αυτό με τον ΑΔΜΗΕ. Τα χρήματα που θα εισπράξουμε θα πάνε σε παραγωγικές επενδύσεις».

Επίσης, υπογράμμισε ότι «πρέπει να αλλάξει το μοντέλο σχέσεων της πολιτείας με τη ΔEΗ. Εφόσον είμαστε εκτεθειμένοι στον ανταγωνισμό πρέπει να μας δοθούν τα εφόδια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή