Υπό επήρεια ουσιών και αγνώριστος ο Τάιγκερ Γουντς

Υπό επήρεια ουσιών και αγνώριστος ο Τάιγκερ Γουντς

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κατάσταση που χαρακτηρίζεται επιεικώς θλιβερή συνέλαβε η αστυνομία στο Τζούπιτερ της Φλόριντα τον κορυφαίο γκολφέρ του 21ου αιώνα Τάιγκερ Γουντς, ενώ «οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών». Δεν κατέστη σαφές εάν επρόκειτο για αλκοόλ ή ναρκωτικά. Ο Γουντς, ο οποίος έχει να πιάσει μπαστούνι στα χέρια του εδώ και τέσσερις μήνες σε επίσημο αγώνα αναρρώνοντας από μία ακόμη εγχείρηση στην πλάτη, συνελήφθη στις 3 το πρωί χθες τοπική ώρα και μετήχθη σε φυλακή του Παλμ Μπιτς Κάουντι, όπου και παρέμεινε επί σχεδόν τρεισήμισι ώρες πριν αφεθεί ελεύθερος, ωστόσο οι εικόνες που τραβήχθηκαν στο αστυνομικό τμήμα μιλούν από μόνες τους.

Ο 14 φορές νικητής μεγάλων πρωταθλημάτων και 79 φορές θριαμβευτής σε αγώνες του PGA Tour (κάτι που τον κατατάσσει στη δεύτερη θέση όλων των εποχών) ήταν πρακτικά αγνώριστος, με όψη που μόνο σε αθλητή δεν ταιριάζει. Το 2009 ο Γουντς είχε συλληφθεί γιατί έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα δέντρο, κάτι που οδήγησε στην αποκάλυψη των πολλαπλών εξωσυζυγικών σχέσεών του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή