Για… πάντα στην Αρσεναλ ο Βενγκέρ, που ανανέωσε

Για… πάντα στην Αρσεναλ ο Βενγκέρ, που ανανέωσε

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αναμενόμενη από πολλούς επέκταση συμβολαίου του για δύο ακόμη χρόνια φέρεται να συμφώνησε με την Αρσεναλ ο εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες προπονητής της Αρσέν Βενγκέρ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βρετανία. Την επαύριον της κατάκτησης ενός ακόμη Κυπέλλου Αγγλίας, του τρίτου τα τέσσερα τελευταία χρόνια, η Αρσεναλ επιβεβαίωσε όσους έλεγαν ότι δεν θα τολμούσε να αποπέμψει τη ζωντανή της ιστορία, παρά την έντονη πίεση της μισής και πλέον οπαδικής της βάσης για ένα νέο πρόσωπο στον πάγκο.

Η απόφασή της για παραμονή του Αλσατού ανακοινώθηκε στα επιτελικά στελέχη του κλαμπ χθες και σήμερα επίκειται η επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο. Παράλληλα, αναμένεται η κατάθεση πρότασης «ιστορικών διαστάσεων» κατά τον Τύπο, στους Μεσούτ Οζίλ και Αλέξις Σάντσες για την παραμονή τους στο «Εμιρεϊτς».

Αντιθέτως, η κατάκτηση του εγχώριου κυπέλλου δεν κράτησε στη θέση του τον Τόμας Τούχελ, τον προπονητή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αφού τρεις μέρες μετά το 2-1 επί της Αϊντραχτ απολύθηκε λόγω διαφωνιών με τον διευθυντή του συλλόγου Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε. Φαβορί για τη θέση φέρεται να είναι ο τεχνικός της Νις, Λισιέν Φαβρ.

Παράλληλα, η Ρόμα ανακοίνωσε την αποχώρηση του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ανοίγοντάς του τον δρόμο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ιντερ. Πιθανότερος αντικαταστάτης του ο Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο της Σασουόλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή