Ολα ανοικτά και στη Νέα Σμύρνη

Ολα ανοικτά και στη Νέα Σμύρνη

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου για Πανιώνιο και ΑΕΚ ολοκληρώνει μια σεζόν εκ διαμέτρου αντίθετη για τους αποψινούς αντιπάλους. Για τους «κυανέρυθρους» είναι το τελευταίο παιχνίδι ενός πανέμορφου ταξιδιού που ήταν η φετινή σεζόν και αποτέλεσε την κορυφαία της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου και μία από τις καλύτερες όλων των εποχών. Για τους «κιτρινόμαυρους» ήταν μια κακή χρονιά μακριά από τίτλους, με αλλαγές προπονητών, πολλά «πάνω» αλλά περισσότερα «κάτω», που επιβάλλεται να ολοκληρωθεί με νίκη (και ισοπαλία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα), προκειμένου να εξαντληθούν οι πιθανότητες κατάκτησης της πρώτης θέσης των πλέι οφ.

Για τον Πανιώνιο η χρονιά είναι ξεκάθαρα επιτυχημένη, λόγω της δεδομένης ευρωπαϊκής παρουσίας την επόμενη σεζόν, ωστόσο η νίκη επί της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη θα μπορούσε να γλιτώσει τους Νεοσμυρνιώτες από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αυξάνοντας και τις μέρες της καλοκαιρινής άδειας, σε περίπτωση ήττας του Παναθηναϊκού στην Τούμπα. Αυτός, βεβαίως, θα είναι και ο τελευταίος αγώνας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του Πανιωνίου, που αποχαιρετά την ομάδα ύστερα από μια εξαιρετική χρονιά.

Για την ΑΕΚ, που δεν θα έχει τους Βάργκας, Πατίτο, Πέκχαρτ, Aραβίδη (σ.σ. και οι τέσσερις αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τη ομάδα) στην αποστολή, η νίκη είναι «μονόδρομος», αλλά ο Πανιώνιος είναι ένας ιδιαίτερα δύσκολος αντίπαλος τον οποίο η Ενωση δεν έχει κερδίσει φέτος σε κανέναν από τους τρεις αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί, με δύο ισοπαλίες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μία ήττα στα πλέι οφ. Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με σύνθεση 4-2-3-1 και βασικούς στη μεσοεπιθετική γραμμή τους Μπακασέτα, Μάνταλο, Χριστοδουλόπουλο και Αραούχο. Ο Βράνιες αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα, όπως και ο Γιόχανσον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή