«Φωτιά» που έσβησε γρήγορα άναψε στους «πράσινους»

«Φωτιά» που έσβησε γρήγορα άναψε στους «πράσινους»

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ηρεμία στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού Supefoods για τον δεύτερο τελικό των πλέι οφ, κόντρα στον Ολυμπιακό, αποδεικνύεται ότι είναι… είδος εν ανεπαρκεία και παρά τις αγωνιστικές δυνατότητες που έδειξαν οι «πράσινοι» στο ΣΕΦ για τη διεκδίκηση του τίτλου, στο περιβάλλον της ομάδας οι αντιπαραθέσεις φιλάθλων, διοίκησης και παικτών καλά κρατούν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Με αφορμή ανάρτηση φωτογραφιών από νυχτερινή διασκέδαση παικτών του «Τριφυλλιού» (Σίνγκλεντον, Φελντέιν) προκλήθηκε διαδικτυακός διάλογος του ιδιοκτήτη Δημήτρη Γιαννακόπουλου με φιλάθλους και ειρωνική απάντηση του Νίκου Παππά. Αν και οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αποδείχθηκαν προγενέστερες από έξοδο των δύο παικτών προ τετραμήνου, ο Δ. Γιαννακόπουλος επανέλαβε την πεποίθησή του ότι έπρεπε να απομακρύνει από τον Παναθηναϊκό Superfoods όσους παίκτες «νυχτοπερπατούσαν», ενώ σε δεύτερη ανάρτησή του, υποστήριξε ότι υπάρχει απόπειρα διατάραξης των εσωτερικών της ομάδας και η αναστάτωση είναι προϊόν προβοκάτσιας.

«Οταν εγώ ήθελα να τους διώξω και να κατέβουμε με το εφηβικό, πέσατε όλοι να με φάτε» έγραψε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, ενώ επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Πασκουάλ για επιστροφή του Στράτου Περπέρογλου και κατέληξε ότι ο ίδιος έχει επιλέξει μόνο τον Καπόνο, στα 5 χρόνια της θητείας του.

«Αλλο τι συμβαίνει εσωτερικά και άλλο η προβοκάτσια… Στους προβοκάτορες θα απαντήσουμε όπως πρέπει…» ήταν η δεύτερη ανάρτηση. Ο Παππάς δημοσίευσε με χιούμορ, προσωπική φωτογραφία του από… μελλοντική διασκέδαση, με τη σημείωση «μετά τους τελικούς 2018-19». Αγωνιστικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην προετοιμασία των «πρασίνων», ενώ το ίδιο συμβαίνει και στον Ολυμπιακό

• Δεύτερη πράξη στον μικρό τελικό των πλέι οφ, σήμερα (19.00), με τον Αρη να υποδέχεται την ΑΕΚ και να στοχεύει στην ισοφάριση της πρώτης νίκης της «Ενωσης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή