Από αύριο Πέμπτη οι αιτήσεις εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων

Από αύριο Πέμπτη οι αιτήσεις εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκινά αύριο, Πέμπτη 1η Ιουνίου, η υποβολή αιτήσεων εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, για την περίοδο 2017-2018. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών και θα γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 20 Ιουνίου.

Στους παιδικούς σταθμούς γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, το νηπιαγωγείο. Τα δικαιολογητικά αποστέλλονται ταχυδρομικά στη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης Εγγραφών, Ρόδου 181 και Σερήνου, Αθήνα, 10443.

Όσοι από τους γονείς δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και δεν δύνανται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής του παιδιού τους, μπορούν να απευθύνονται στην Κεντρική Υπηρεσία του ΔΒΑ, Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 και Σερήνου, Σεπόλια, 4ος όροφος, τις εργάσιμες ημέρες και από τις 8:00 έως τις 16:00.

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή