Κουκουλοφόρος ελεύθερος σκοπευτής, υποστηρικτής του νεότευκτου ισλαμικού καθστώτος του Ιράν, παραμονεύει σε μία ταράτσα του Κοραμσάχρ, περιμένοντας να περάσει από κάτω μία διαδήλωση Αράβων, το 1979. Αργότερα, μαζί με άλλους ελεύθερους σκοπευτές, άνοιξε πυρ κατά των διαδηλωτών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τις πολυάριθμες αραβικές απώλειες που υπέστησαν από τις κυβερνητικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια ενός διήμερου αιματηρών μαχών σε μία περιοχή με σημαντικά κοιτάσματα πετρελαίου. (AP Photo/Sayad) 

 

Ο Αμερικανός ηθοποιός Κλιντ Ίστγουντ καταφθάνει στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου για την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας της «τριλογίας των δολαρίων» του Ιταλού σκηνοθέτη Σέρτζιο Λεόνε, «Για Μια Χούφτα Δολάρια», το 1967. Ο Αμερικανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί ως ο «άνθρωπος δίχως όνομα» και στις τρεις ταινίες της τριλογίας, οι οποίες τον έκανανα διάσημο τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική. Tον ηθοποίο υποδέχονται τρεις νεαρές Αγγλίδες ηθοποιοί, οι οποίες φορούν το χαρακτηριστικό πόντσο του κεντρικού ήρωα της ταινίας. (ΑP Photo)

 

Απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης φέρουν σήματα της ειρήνης στα καπέλα αποφοίτησης τους, καθώς ακούν έναν λόγο κατά τη διάρκεια της 217ης τελετής απονομής πτυχίων του πανεπιστημίου, το 1971. (AP Photo/Marty Lederhandler)

 

Ποδηλάτες οδηγοί ταξί στο κέντρο του Παρισιού, το 1941. Οι τρομακτικές ελλείψεις σε βενζίνη, λόγω των επιτάξεων των γερμανικών αρχών κατοχής, κατέστησαν τα ποδήλατα τα νέα ταξί της πόλης κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής. (AP Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ