Αμφίβολη η συμμετοχή Σπανούλη στον αποψινό τελικό

Αμφίβολη η συμμετοχή Σπανούλη στον αποψινό τελικό

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δεύτερη πράξη των τελικών πρωταθλήματος που θα παιχθεί σήμερα (21.00) στο Ολυμπιακό στάδιο, έχει φέρει τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό Superfoods σε θέση επιτακτικής ισοφάρισης της ήττας που γνώρισε την προηγούμενη Κυριακή στο ΣΕΦ και τον Ολυμπιακό να αναζητεί τον συντομότερο δρόμο κατάκτησης του τίτλου που κατέχει τα δύο τελευταία χρόνια. Oμως, η είδηση της ημέρας αφορά τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα, παρουσίασε υψηλό πυρετό και δεν προπονήθηκε χθες, καθιστώντας αμφίβολη τη συμμετοχή του στο αποψινό ντέρμπι.

Στον Παναθηναϊκό, η παρουσία των φιλάθλων του «τριφυλλιού» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα αποδείξει τον επηρεασμό τους ή όχι απ’ όσα έχουν συμβεί, τόσο μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αλλά και από όλα όσα έχουν ακολουθήσει, κυρίως μέσα από τα social media.

Τα λάθη του πρώτου τελικού αναλύθηκαν από τον Πασκουάλ στους παίκτες, ενώ ο Καταλανός τεχνικός απαίτησε στην τελευταία προπόνηση, την κατάθεση ενέργειας και πάθους που καλείται να έχει όλη η ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να παρουσιαστούν βελτιωμένοι, καθώς εκτός της νίκης στο πρώτο παιχνίδι, η απόδοσή τους δεν ήταν πειστική, κυμάνθηκε χαμηλότερα από τις δυνατότητες που είχαν δείξει σ’ όλη τη διάρκεια της φετινής περιόδου και χρειάζονται θετική ψυχολογική αντίδραση στην έδρα του Παναθηναϊκού και στη δεδομένη… αμφισβήτηση του αντιπάλου τους για το αν είναι καλύτερη ομάδα.

• Η ΑΕΚ έκανε το 2-0 στη σειρά των μικρών τελικών επί του Αρη. Η Ενωση επικράτησε ξανά των «κιτρίνων» και στο Αλεξάνδρειο, αυτή τη φορά με 91-85. Το Σάββατο  η σειρά επιστρέφει στο ΟΑΚΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή