ΑΤΖΕΝΤΑ

Μουσικός Ianos: Τρία χρόνια γεμάτα μουσική

Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα βρεθεί στον Ιανό, στο πλαίσιο του εορτασμού των τρίτων γενεθλίων του Μουσικού Ιανού.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Τα τρία του χρόνια γιορτάζει ο Μουσικός Ianos και υπόσχεται, από την περασμένη Πέμπτη, να μας φέρει όλη τη μουσική του κόσμου κοντά μας. Ο Ιούνιος είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένος στη μουσική και στους μουσικούς που την έχουν ήδη διαμορφώσει ή αρχίζουν να τη διαμορφώνουν σήμερα.

Διονύσης Σαββόπουλος, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μίλτος Πασχαλίδης, Παντελής Θαλασσινός, Μιχάλης Χατζηγιάννης, αλλά και Παυλίνα Βουλγαράκη, Γιώργος Περρής και Δημήτρης Σαμόλης, Γιώργης Χριστοδούλου, Χρίστος Θεοδώρου, Βικτωρία Ταγκούλη και Ελενα Παπανικολάου, καθώς και οι νέοι δημιουργοί της 4ης Ακρόασης της Μικρής Αρκτου Γιάννης Βασιλόπουλος, Θανάσης Βούτσας, Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης (Αδέρφια Τάδε), Πολυξένη Καράκογλου, Σπύρος Παρασκευάκος και Δήμητρα Σελεμίδου, θα μετατρέψουν το γνώριμο στέκι της Σταδίου σε τόπο συνάντησης μεταξύ του κοινού που τους ακολουθεί και εκείνου που θέλει τώρα να τους μάθει.

Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα τα καταστήματα Αθηνών και Θεσσαλονίκης θα έχουν εκπτώσεις σε cd και μουσικό εξοπλισμό.

​​Αναλυτικά το πρόγραμμα στο www.ianos.gr.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ