Εδώ και έξι χρόνια η A. Lange & Söhne υποστηρίζει το παραδοσιακό Concorso d’ Eleganza, ένα από τα ωραιότερα ράλι κλασικών αυτοκινήτων, που γίνεται στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Στη φετινή διοργάνωση, ο νικητής του πιο εντυπωσιακού αυτοκινήτου στη κατηγορία «Best of Show» κέρδισε ένα μοναδικό μοντέλο Lange 1 Time Zone από λευκό χρυσό 18Κ, το οποίο φέρει χαραγμένη με το χέρι την ειδική επιγραφή «Como Edition». Το ωραιότερο αυτοκίνητο ήταν μία Alfa Romeo Giulietta SS Prototipo, η οποία κατασκευάστηκε το 1957.

Ο ιδιοκτήτης της, Corrado Lopresto από την Ιταλία, έλαβε το έπαθλο, το Lange 1 Time Zone «Como Edition», από τα χέρια του διευθύνοντος συμβούλου της A. Lange & Söhne, Wihelm Schmid στο γκαλά απονομής των βραβείων που διοργανώθηκε στο Grand Hotel Villa d’Este, στις 28 Μαΐου.

«Το Concorso d’Eleganza ταιριάζει απόλυτα στην A. Lange & Söhne», δήλωσε ο Wilhelm Schmid. «Είναι ένας φόρος τιμής στο αυτοκίνητο ως συλλεκτικό αντικείμενο, σύμβολο design και έργο τέχνης. Καθεμία από αυτές τις πλευρές του τις βρίσκει κανείς και στον κόσμο της υψηλής ωρολογοποιίας, στον τρόπο που την αντιλαμβανόμαστε και την υλοποιούμε».

Στη φετινή διοργάνωση το motto του ράλι-αντίκα ήταν «O γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες – Ταξίδι μέσα από την εποχή των ρεκόρ». Η επιλογή συνεπώς του Lange 1 Time Zone δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύστοχη, καθώς το ρολόι, με το πάτημα ενός κουμπιού, δείχνει την ώρα σε 24 χρονικές ζώνες του πλανήτη. Στην πλάτη της κάσας υπάρχει ανάγλυφο το έμβλημα του ράλι καθώς και οι δύο χρονολογίες, 1929 και 2017, που συμβολίζουν την ιστορία, από το πρώτο Concorso d’Eleganza μέχρι το πιο πρόσφατο.

Άλλη μία σημαντική λεπτομέρεια του Lange 1 Time Zone «Como Edition», είναι ότι στον δακτύλιο των πόλεων που αντιστοιχούν στις χρονικές ζώνες, αντί του Βερολίνου που υπάρχει στο κανονικό Lange 1 Time Zone, την ώρα κεντρικής Ευρώπης εκπροσωπεί το Como.

Περισσότερες πληροφορίες για την A. Lange & Söhne εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ