Τραμπ υπέρ «απομόνωσης» του Κατάρ: Ισως είναι η αρχή του τέλους της τρομοκρατίας

Τραμπ υπέρ «απομόνωσης» του Κατάρ: Ισως είναι η αρχή του τέλους της τρομοκρατίας

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εκτίμηση ότι η απομόνωση του Κατάρ θα σηματοδοτήσει «ενδεχομένως την αρχή του τέλους της φρίκης της τρομοκρατίας», εξέφρασε την Τρίτη ο Ντόναλντ Τραμπ επισημαίνοντας ότι «όλα τα στοιχεία δείχνουν» το αραβικό κράτος, στη χρηματοδότηση του θρησκευτικού εξτρεμισμού.

Σε μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος υπογράμμισε επίσης ότι το ταξίδι του στη Μέση Ανατολή «ήδη αποδίδει καρπούς» καθώς οι ηγέτες της περιοχής υλοποίησαν την υπόσχεσή τους να υιοθετήσουν σκληρή γραμμή στο θέμα της χρηματοδότησης των εξτρεμιστικών οργανώσεων.

«Είναι τόσο καλό να βλέπω ότι η επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία με τον βασιλιά και 50 χώρες ήδη αποδίδει καρπούς», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι χώρες του Κόλπου υποσχέθηκαν ότι «θα υιοθετήσουν μια σκληρή γραμμή εναντίον της χρηματοδότησης του εξτρεμισμού και όλα τα στοιχεία υποδεικνύουν το Κατάρ» ήταν το μήνυμα που έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Αυτό θα είναι ενδεχομένως η αρχή του τέλους της φρίκης της τρομοκρατίας», συμπλήρωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή