Flashback στην 7η Ιουνίου

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 7η Ιουνίου-1

Τέσσερα χρόνια μετά τον Πόλεμο των Έξι Ημερών ή Αραβοϊσραηλινό Πόλεμο, ένα αιγυπτιακό τεθωρακισμένο όχημα βρίσκεται καλυμμένο από την άμμο στο όρος Σινάι της Αιγύπτου, το 1971. (ΑP Photo/Brian Calvert)

 

Flashback στην 7η Ιουνίου-2

Ένα μικρό αγόρι αγγίζει το σκεπασμένο με την αμερικανική σημαία φέρετρο του δολοφονημένου γερουσιαστή Ρόμπερτ Κένεντι, δίπλα στον κεντρικό βωμό του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Πατρικίου στη Νέα Υόρκη, το 1968. Tη σημαία τοποθέτησαν στο φέρετρο μέλη των ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού στρατού. (AP Photo)

 

Flashback στην 7η Ιουνίου-3

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Γούντι Άλεν κρατά στα χέρια του τον μόλις πέντε ετών γιο του, Σέιτσελ, μεταφέροντας τον στο διαμέρισμα της πρώην συζύγου του, Μία Φάροου, στη Νέα Υόρκη, μετά το πέρας των δύο ωρών που δικαιούταν να περάσει μαζί του, το 1993. Ο Άλεν είχε μόλις χάσει τη δικαστική μάχη της κηδεμονίας των τριών παιδιών τους. (AP Photo/Chrystyna Czajkowski)

 

Flashback στην 7η Ιουνίου-4

Περισσότεροι από 40.000 πολίτες του νότιου Βιετνάμ κατέκλυσαν τους δρόμους και τις πλατείες της Σαϊγκόν, καταγγέλοντας τον Αμερικανό πρέσβη στη χώρα, Χένρι Καμπό Λοτζ, το 1964. (AP Photo/Horst Faas)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή