Τέσσερα χρόνια μετά τον Πόλεμο των Έξι Ημερών ή Αραβοϊσραηλινό Πόλεμο, ένα αιγυπτιακό τεθωρακισμένο όχημα βρίσκεται καλυμμένο από την άμμο στο όρος Σινάι της Αιγύπτου, το 1971. (ΑP Photo/Brian Calvert)

 

Ένα μικρό αγόρι αγγίζει το σκεπασμένο με την αμερικανική σημαία φέρετρο του δολοφονημένου γερουσιαστή Ρόμπερτ Κένεντι, δίπλα στον κεντρικό βωμό του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Πατρικίου στη Νέα Υόρκη, το 1968. Tη σημαία τοποθέτησαν στο φέρετρο μέλη των ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού στρατού. (AP Photo)

 

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Γούντι Άλεν κρατά στα χέρια του τον μόλις πέντε ετών γιο του, Σέιτσελ, μεταφέροντας τον στο διαμέρισμα της πρώην συζύγου του, Μία Φάροου, στη Νέα Υόρκη, μετά το πέρας των δύο ωρών που δικαιούταν να περάσει μαζί του, το 1993. Ο Άλεν είχε μόλις χάσει τη δικαστική μάχη της κηδεμονίας των τριών παιδιών τους. (AP Photo/Chrystyna Czajkowski)

 

Περισσότεροι από 40.000 πολίτες του νότιου Βιετνάμ κατέκλυσαν τους δρόμους και τις πλατείες της Σαϊγκόν, καταγγέλοντας τον Αμερικανό πρέσβη στη χώρα, Χένρι Καμπό Λοτζ, το 1964. (AP Photo/Horst Faas)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ