Υπογράφει ο Χάσι στον Ολυμπιακό

Υπογράφει ο Χάσι στον Ολυμπιακό

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εποχή Μπεσνίκ Χάσι από σήμερα στον Ολυμπιακό, με τις υπογραφές να είναι το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί και επισήμως η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο 45χρονος Αλβανός τεχνικός αναμένεται να πάει το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο σύμφωνα με πηγές του πρωταθλητή θα είναι μονοετές με οψιόν της ομάδας να το ανανεώσει για έναν ακόμη χρόνο. Αντίθετα, αλβανικά ΜΜΕ επικαλούμενα πληροφορίες από την πλευρά του μάνατζερ του προπονητή, Φαλί Ραμαντάνι, κάνουν λόγο για κλειστό διετές, έναντι 600.000 ευρώ ετησίως. Ο Χάσι θα επισκεφθεί και το προπονητικό κέντρο του Ρέντη όπου θα έχει μια συνάντηση γνωριμίας με τους πιο στενούς συνεργάτες του και θα ενημερωθεί για διάφορα τρέχοντα θέμα.

Ο ίδιος θα έχει λόγο στον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά το βάρος των αποφάσεων θα πέσει κυρίως στον Αρμάντο Ουσίγιος. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού έχει δρομολογήσει κάποιες επαφές με παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη. Είναι το αρχικό στάδιο των διαπραγματεύσεων σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος, οπότε δεν υπάρχει πίεση ούτε και βιασύνη. Κάθε πλευρά σταθμίζει τις επιλογές της και προχωράει τις επαφές αναλόγως.

Βασικός στόχος των «ερυθρολεύκων» εμφανίζεται ο Στίβεν Ντεφούρ. Ο 29χρονος Βέλγος διεθνής μέσος δεν δικαίωσε στον επιθυμητό βαθμό τις προσδοκίες της Μπέρνλι που δαπάνησε πέρυσι 9 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει και ουσιαστικά τελεί υπό παραχώρηση, με τιμή εκκίνησης ένα ποσό ανάμεσα στα 4 με 5 εκατ. ευρώ. Η αγγλική ομάδα δεν εμφανίζεται προς το παρόν πρόθυμη να συζητήσει τον δανεισμό του, που είναι η βασική επιδίωξη του Ολυμπιακού. Ενδιαφέρον υπάρχει και για την επιστροφή του Βλάντιμιρ Βάις, ενώ πρώτη επιλογή για στόπερ είναι ο 33χρονος Αργεντινός, Γκονσάλο Ροντρίγκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή