i-bank payband Visa από την Εθνική Τράπεζα

i-bank payband Visa από την Εθνική Τράπεζα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην έκδοση ενός νέου προϊόντος πληρωμών, του i-bank payband Visa, προχώρησε η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με τη Visa, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων προϊόντων καρτών και επέκτασης σε σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμών.

Πρόκειται για προπληρωμένη κάρτα Visa, η οποία διατίθεται σε μορφή wearable – βραχιολιού με ενσωματωμένη τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών. Το αδιάβροχο υλικό του i-bank payband Visa, καθώς και ο μοντέρνος σχεδιασμός του σε ποικιλία χρωμάτων, επιτρέπουν τη χρήση του παντού αντί μετρητών –από το γυμναστήριο, τη βραδινή έξοδο μέχρι και την παραλία–, επιτρέποντας στον κάτοχό του να κάνει τις συναλλαγές του ανέπαφα, χωρίς να χρειάζεται να έχει μαζί του το πορτοφόλι, αφού το φοράει συνέχεια στο χέρι. Η γενική διευθύντρια της ΕΤΕ Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου, με αφορμή το νέο προϊόν σημείωσε: «Η ΕΤΕ καινοτομεί, προσφέροντας την πρώτη wearable υπηρεσία πληρωμών στην ελληνική αγορά. Το νέο i-bank payband Visa αποτελεί έναν πρωτοποριακό τρόπο ανέπαφων συναλλαγών, με την πιστοποίηση και την ασφάλεια της Visa».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή