Νέο ξενοδοχείο στη Συγγρού, διαγωνισμός για το Esperia

Νέο ξενοδοχείο στη Συγγρού, διαγωνισμός για το Esperia

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για αύριο έχει προγραμματισθεί η έναρξη λειτουργίας του νέου ξενοδοχείου Athenaeum Grand Hotel της Αθήνας, επί της Λεωφόρου Συγγρού 142, ενώ και ο ΕΦΚΑ ξεκίνησε τις προκαταρκτικές διαδικασίες για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του κτιρίου που λειτουργούσε το πρώην ξενοδοχείο Esperia Palace επί της οδού Σταδίου 22.

Το 4 αστέρων Athenaeum Grand Hotel θα λειτουργήσει σε κτίριο που μετασκευάσθηκε και θα έχει δυναμικότητα 92 δωματίων. Από την πλευρά του ο ΕΦΚΑ προκήρυξε διαγωνισμό για την ανάθεση της υπηρεσίας προσδιορισμού της μισθωτικής αξίας του κτιρίου που λειτουργούσε από το 1993 έως τα τέλη του 2010 το 4 αστέρων Esperia Palace (συμπεριλαμβανομένου του κινητού εξοπλισμού του) προκειμένου να εκμισθωθεί και πάλι ως ξενοδοχείο, καθώς και να εκμισθωθούν τα 4 ανεξάρτητα καταστήματα που βρίσκονται στις ίδιες εγκαταστάσεις. Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών στον σχετικό διαγωνισμό ορίσθηκε για τις 16 Ιουνίου. Αρχικά ο εκτιμητής θα προσδιορίσει την κατηγορία του ξενοδοχείου στην οποία υπάρχει η δυνατότητα να αδειοδοτηθεί. Στη μονάδα υπάρχουν 176 δωμάτια από τον 2ο έως τον 9ο όροφο και ένα διαμέρισμα στον 10ο όροφο. Ο εκτιμητής θα προσδιορίσει τη βέλτιστη ελάχιστη μισθωτική αξία του ακινήτου και τις πιθανές αυξήσεις στην πορεία της μίσθωσης, τον χρόνο και τον τρόπο υποβολής των μισθωμάτων, την προτεινόμενη χρονική διάρκεια εκμίσθωσης και των απαιτούμενων εγγυήσεων που θα πρέπει να ζητήσει ο ΕΦΚΑ από τους ενδιαφερόμενους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή