«Μυθικό» φιλικό μεταξύ Εθνικής 2004 και Ιντερ 2010

«Μυθικό» φιλικό μεταξύ Εθνικής 2004 και Ιντερ 2010

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λάμψη που μένει ανεξίτηλη στον χρόνο θα απολαύσουν όσοι βρεθούν απόψε (20.30) στο Παγκρήτειο για να παρακολουθήσουν το φιλικό δύο εκ των πλέον επιτυχημένων ομάδων του 21ου αιώνα, της Εθνικής μας του Euro 2004 και της Iντερ που έκανε το τρεμπλ το 2010.

Οι αστέρες εκείνης της εποχής άρχισαν να καταφθάνουν στο Ηράκλειο και δηλώνουν έτοιμοι να συναρπάσουν το κοινό σε ένα παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Αν και η τιμή των εισιτηρίων είναι συμβολική (1 ευρώ για τα παιδιά και 5 για τους ενηλίκους), υπάρχει αισιοδοξία ότι στο Παγκρήτειο θα βρεθούν απόψε χιλιάδες φίλαθλοι και θα συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό, που θα διατεθεί για τους σκοπούς τους συλλόγου «Οραμα Ελπίδας». Η γιορτή ξεκίνησε από χθες με την υποδοχή του Οτο Ρεχάγκελ και του Θοδωρή Ζαγοράκη οι οποίοι επισκέφθηκαν δύο δημοτικά σχολεία και παρευρέθησαν σε εορταστική εκδήλωση του «Γαλανόλευκου Φάρου» στο κέντρο του Ηρακλείου. Το «παρών» απόψε θα δώσουν σχεδόν όλα τα μέλη της εθνικής ομάδας του 2004 και σπουδαίοι παλαίμαχοι της Ιντερ όπως οι Ματεράτσι, Σάμουελ, Ζανέτι, Μπέρκομι, Κίβου, Τόλντο, Φρέι, Καρμπόνε, Κολονέζε, Ντακούρ, ενισχυμένοι από τους Γεωργάτο και Χούτο!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή