Μία από τα ίδια

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δύο πρώτοι τελικοί των πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή στο μπάσκετ άφησαν την αίσθηση πως μπορούμε να ελπίζουμε σε… αναβάθμιση της συμπεριφοράς των συμμετεχόντων σε αυτούς. Κάπου ελπίζαμε ότι εκπολιτιστήκαμε αθλητικά.

Προπονητές, παίκτες, παράγοντες και ο κόσμος που βρέθηκε, σε Φάληρο και Μαρούσι, στάθηκαν εκεί όπου πρέπει να βρίσκονται. Θερμή υποστήριξη, χωρίς ακρότητες και βίαια επεισόδια. Πάντα βέβαια με κριτήριο το τι βιώσαμε τελευταία σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια.

Δυστυχώς, ήρθε ο τρίτος στο «Ειρήνης και Φιλίας» για να αποδειχθεί το αντίθετο: πως υπήρξε απλά μία εξαίρεση στον κανόνα. Από το «Δόξα τω Θεώ», αρχίσαμε πάλι το «Βοήθα Παναγιά». Το τοπίο ξανά… θόλωσε και οι ηττημένοι – φιλοξενούμενοι, έμμεσα προανήγγειλαν ανάλογο κλίμα αύριο στο ΟΑΚΑ.

Η «πίπα της Ειρήνης» δεν κράτησε πολύ. Ο εναγκαλισμός Θανάση Γιαννακόπουλου – Γιώργου Αγγελόπουλου θα μας θυμίζει απλώς μία από τις ομορφότερες στιγμές στους αγώνες των «αιωνίων». Μια γλυκιά ανάμνηση και τίποτα περισσότερο.

Μια φωτογραφία που θα έπρεπε να δημοσιεύεται περισσότερο από κάθε άλλη έχει ήδη χάσει τη λάμψη της και βρίσκεται στον φάκελο των αρχείων. Γιατί, δυστυχώς, τέτοιες δεν «πουλάνε» στους φανατικούς. Είναι προτιμότερες αυτές από την αερογέφυρα του «Πανθεσσαλικού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή