Yπέγραψε και θέλει Οφόε ο Χάσι

Yπέγραψε και θέλει Οφόε ο Χάσι

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βαρύ πρόγραμμα με συναντήσεις, ξεναγήσεις και ενημέρωση γύρω από τα τρέχοντα θέματα του Ολυμπιακού είχε σε όλη τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο Μπεσνίκ Χάσι. Ο 45χρονος Αλβανός τεχνικός ήλθε αργά το βράδυ της Τρίτης στην Αθήνα και νωρίς το πρωί πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Εν συνεχεία επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο στου Ρέντη, όπου τον υποδέχθηκαν και τον ξενάγησαν (πριν μεταβεί αργότερα στο γήπεδο Καραϊσκάκη) οι Σάββας Θεοδωρίδης, Φρανσουά Μοντέστο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Παρών ήταν και ο νέος αθλητικός διευθυντής, Αρμάντο Ουσίγιος, με τον οποίο είχε μια αναλυτική συζήτηση με άξονα το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πολωνία και το Βέλγιο, ο Χάσι επιθυμεί να φέρει στον Ολυμπιακό τον 28χρονο μέσο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, ο οποίος έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τη Λέγκια Βαρσοβίας (42 συμμετοχές, 5 γκολ και 14 ασίστ). Ο Οφόε έχει βελγική υπηκοότητα και αναδείχθηκε εφέτος MVP του πολωνικού πρωταθλήματος, ενώ είχε προταθεί και πριν από τρία χρόνια στους «ερυθρόλευκους». Πηγές από την Αργεντινή αναφέρουν ότι ο Γκονσάλο Ροντρίγκες δεν ενδιαφέρεται να παίξει στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός θα στραφεί σε άλλο στόπερ. Σύμφωνα με ανάρτηση του Γάλλου δημοσιογράφου που είχε αποκαλύψει τη μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκες στον ΠΑΟΚ, έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό ο Ζερεμί Ματιέ που είναι εκτός πλάνων της Μπαρτσελόνα, αλλά ο Γάλλος στόπερ είναι πολύ ακριβή και δύσκολη περίπτωση, ειδικά όταν ενδιαφέρονται γι’ αυτόν αρκετές καλές ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Μοχάμεντ Μπεν, τέλος, ενημερώθηκε ότι προορίζεται για τη Νότιγχαμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή