Ετοιμος να κυβερνήσει δηλώνει ο Κόρμπιν – «το Brexit θα προχωρήσει»

Ετοιμος να κυβερνήσει δηλώνει ο Κόρμπιν – «το Brexit θα προχωρήσει»

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμος να κυβερνήσει δήλωσε ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, επιμένοντας στην παραίτηση της Τερέζα Μέι, μετά την αποτυχία των Συντηρητικών να εξασφαλίσουν αυτοδυναμία στις βρετανικές εκλογές.

«Είναι ξεκάθαρο το ποιος είναι ο νικητής των εκλογών», υπογράμμισε ο Κόρμπιν, ενώ, αναφερόμενος στο ζήτημα του Brexit, επισήμανε ότι η διαδικασία θα πρέπει να προχωρήσει κανονικά, εξηγώντας ότι «δεν είναι στο χέρι της Βρετανίας» το να καθυστερήσει τις συζητήσεις για την έξοδο από την Ε.Ε.

Το κόμμα είναι έτοιμο να ηγηθεί μιας κυβέρνησης μειοψηφίας, πρόσθεσε ακόμη ο ηγέτης των Εργατικών, ο οποίος νωρίτερα είχε δηλώσει «περήφανος για το αποτέλεσμα», σημειώνοντας ότι οι άνθρωποι «ψηφίζουν για την ελπίδα και γυρίζουν την πλάτη στην λιτότητα».

Η συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές μεγάλου αριθμού ψηφοφόρων που δεν είχαν ψηφίσει μέχρι σήμερα δείχνει αποφασιστικότητα για κάτι διαφορετικό, είπε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή