Αποκαλυπτήρια Χάσι στον Ολυμπιακό

Αποκαλυπτήρια Χάσι στον Ολυμπιακό

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυριαρχικό και επιθετικό ποδόσφαιρο υποσχέθηκε στους φίλους του Ολυμπιακού ο Μπεσνίκ Χάσι κατά την επίσημη παρουσίασή του χθες το μεσημέρι, μαζί με τους Μάριο Ουσίγιος και Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που θα είναι οι πιο στενοί του συνεργάτες. Ο 45χρονος τεχνικός έθεσε ως πρώτο και άμεσο στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μέσα από μια διαδικασία που ο ίδιος δήλωσε ότι τη γνωρίζει πολύ καλά γιατί την έχει ζήσει τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Εχοντας βρεθεί δύο φορές στο παρελθόν αντίπαλος του Ολυμπιακού, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το παθιασμένο κοινό του και έδειξε να γνωρίζει καλά την ομάδα, την οποία παρακολούθησε αρκετές φορές σε βίντεο με το που ξεκίνησαν οι επαφές του με τη διοίκηση. Δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο μεταγραφικό πλάνο που επιθυμεί, ενώ τόνισε ότι θα συνεχίσει την πολιτική της ομάδας να δίνει ευκαιρίες σε παίκτες από τα τμήματα υποδομής, τέσσερις εκ των οποίων θα είναι στην προετοιμασία.

Κατά την παρουσίαση, ο Γιάννης Βρέντζος διέψευσε δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τον Λαβέτσι, επιβεβαίωσε την είδηση ότι ο Ροντρίγκες επέλεξε να μην έλθει στην Ελλάδα και διαβεβαίωσε τους φιλάθλους ότι, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση. Από τη δική του πλευρά, ο Ουσίγιος ζήτησε από τον κόσμο να δείξει εμπιστοσύνη και υποσχέθηκε ότι τόσο αυτός όσο και ο Χάσι θα κερδίσουν την αγάπη τους. Μετά την παρουσίαση, ακολούθησε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη συνεργασία με τον Χάσι, στο επιτελείο του οποίου θα είναι και οι Μάρκο Μπάμπιτς (βοηθός), Μπαρτ Μέερτ (αναλυτής) και Στέφεν Φανχάρεν (γυμναστής).

• Διέψευσε με ανακοίνωσή της η Ντέμπρετσεν ουγγρικό δημοσίευμα περί πρότασης του κ. Μαρινάκη να αγοράσει την ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή