Ξεκινά το «χτίσιμο» στους «πράσινους»

Ξεκινά το «χτίσιμο» στους «πράσινους»

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συνάντηση των Λυμπερόπουλου, Ουζουνίδη με τον Γιάννη Αλαφούζο άναψε το «πράσινο φως» στον Παναθηναϊκό για να φύγει το μεταγραφικό πλάνο από το επίπεδο του σχεδιασμού και να προχωρήσει σε φάση υλοποίησης. Οι επαφές με κάποιους στόχους που είναι ψηλά στη λίστα έχουν ξεκινήσει αλλά είχαν μείνει σε πρώιμο στάδιο, μιας και προτεραιότητα μέχρι τώρα ήταν να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους υπάρχοντες παίκτες στο ρόστερ. Οι επαφές αυτές θα ενταθούν τις επόμενες μέρες, χωρίς, πάντως, να υπάρχει πίεση χρόνου. Προτάσεις φθάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ και μία απ’ αυτές είναι για τον Αντι Λίλα, που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννενα και θεωρείται ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ξαφνική εμπλοκή προέκυψε στις επαφές του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Παναγιώτη Αγριογιάννη και όλα δείχνουν ότι η αναμενόμενη επιστροφή του ναυαγεί οριστικά. Ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων είχε συμφωνήσει προφορικά να επιστρέψει στην ομάδα που ουσιαστικά τον ανέδειξε, αλλά στην πορεία έδειξε να αμφιταλαντεύεται και ενώ όλα ήταν έτοιμα για την υπογραφή των συμβολαίων, δεν εμφανίστηκε τόσο «ζεστός» σε σημείο που ο Παναθηναϊκός να θεωρήσει ότι η υπόθεση έκλεισε αρνητικά. Αναζητείται ήδη άλλος προπονητής τερματοφυλάκων, με πιθανό διάδοχο του Μάριο Γκαλίνοβιτς τον Βαγγέλη Φιλιππή, συνεργάτη του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Πανιώνιο.

• Σε μειώσεις των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας, που μπορεί να φθάνουν μέχρι και 40% φθηνότερα σε σχέση με πέρυσι, προσανατολίζεται η ΠΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή