Πρόσωπα της Παρασκεύης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Φωτογραφίζουν τα παπούτσια που φοράω, τα βραχιόλια, τα κολιέ… αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε ή σχολίασε το ότι ο Μπαράκ φορούσε επί οκτώ χρόνια το ίδιο σμόκιν. Αυτό είναι άδικο», είπε η Μισέλ Ομπάμα (φωτ.) σε ομιλία της με θέμα τη μόδα και πώς αυτή ασχολείται περισσότερο επικριτικά με τις γυναίκες απ’ ό,τι με τους άνδρες. Περιττό να σημειώσουμε ότι το κοινό την καταχειροκρότησε.

(…) Επεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, χτύπησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Γι’ αυτό και αναγκάστηκε να ακυρώσει τις δύο τελευταίες και πολυαναμενόμενες συναυλίες του στο Royal Albert Hall. Ο λόγος για τον Φιλ Κόλινς ο οποίος –έπειτα από επέμβαση στην πλάτη που έκανε πριν από δύο χρόνια– έχει αποκτήσει μια αστάθεια και γι’ αυτό περπατάει με μπαστούνι. Οι θαυμαστές του στο Λονδίνο θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 26 και 27 Νοεμβρίου, καθώς τότε επαναπρογραμμάτισε τις συναυλίες του.

(…) Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ δεν επαναπαύεται ποτέ! Εχει δημιουργήσει ένα σάιτ-προπομπό του νέου του ντοκιμαντέρ, το οποίο ονόμασε «TrumpiLeaks». Ο Μάικλ Μουρ καλεί όσους έχουν πληροφορίες για την κυβέρνηση Τραμπ να τις μοιραστούν μαζί του, με ασφάλεια, όπως λέει ο ίδιος, «στο όνομα της προστασίας των ΗΠΑ από την τυραννία». Ο ακτιβιστής σκηνοθέτης ετοιμάζει νέο ντοκιμαντέρ για τις πρόσφατες αμερικανικές εκλογές, το οποίο θα τιτλοφορήσει «Fahrenheit 11/9», συνεχίζοντας το «Fahrenheit 9/11» που είχε κάνει για τον Τζορτζ Μπους τον νεότερο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή